Eylul280822 Merhaba kızlar 2 gündür yumurtlamam var gözüküyor. Ayrıca ilk yumurtlama günü pembesi kanamam oldu sabahta aktı sonra akmadı. Yumurtam çatlamış mı diyeertesi gün test yaptım yine çift çizgi. Sizce de ikinci gün yumurtlamada T çizgisi daha koyu gözükmüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor ? 
Mehtapkz Eylul280822 merhaba canim ikiside pik hatta ikinci tam yumurtlama guzel degerlendirin canm hakkinda hayirlisi olsun
Eylul280822 Mehtapkz İlk yumurtlama gününü değerlendirdik afedersin ilişkiden sonra farkettik pembemsi akıntı gibi kan gelmiş sabahta vardı sonra bitti. Kanamadan sonra sabaha kadar adet sancısı yaşadım. Sancım çok azaldı sağ kasık ağrım oldu gün boyu. Ağrım olunca bugün ilişki olmadı maalesef
Eylul280822 Mehtapkz Bu arada merhaba canım kusura bakma kanamanın sebebini dün geceden beri o kadar merak ediyorum ki her yazana direk yazmak istiyorum garip bir duygu 🙈😊
NigarH Eylul280822 bende oyle olmusdu. Iliski sonrasi pembe akinti oldu adet mi oldum diye sasirmisdim. Hamileymisim🥰
Eylul280822 Kafam çok karışık canım ya yumurtlama günü lekelenme olması hemen yerleşme kanaması olarak geçer mi ? 2 gündür de ovülasyon koyu gösteriyor. Hayır hamileysemde bu kargaşada ne zaman hamile olduğumu bulamıcam galiba çünkü ben sadece yumurtlama günleri hamile kalınıyor diye biliyorum 🙈😀 Brglyksk_
Brglyksk_ Eylul280822 hayır benm arkadaşım ayda sadece bir kez ilişki yaşadı ve onda hamile kaldığını biliyorum Allah’a kalmış belki adetten hemen sonra da hamile kalmış olabilirsin
Sevda-123 Canım yumurtlama kanaması yaşayanları duymuştum bu platformda ☺️ Ayrıca bende ovulasyon testinde her ay tek gün pik görürdüm ,en son iki gün üst üste pik gördüm o ayda hamile kalmışım😍 inşallah sizinde öyle olur 🥰
Eylul280822 Brglyksk_ İnşallah öyledir de şu bilimsel gerçekleri düşünmek zorunda kalmam çünkü araştırmak bile çok yoruyor insanı 🔆
Eylul280822 NigarH Peki kanamanın olduğu zaman ne gibi şikayetleriniz oldu yada ağrın falan oldu mu 😊
NigarH Eylul280822 hamilelik belirtim sadece uyku oldu. Bashka hic belirtim olmadi. Regl agrisini falan adetim gecince oldu kramplar oldu ama artig 5-6 haftalik hamileydim
Eylul280822 Tamarix Forumda aranın hemen üstünde resim yükle var oraya bas. Sonra mutlu resim diye birşey çıkıyor yüklemeye başlaya tıkla ondan sonra yüklemeni yapabilirsin