AslanBebeginAnnesi bence fena değil 🌸 ben de Bergüzar ismini çok beğeniyorum ama ne eşim ne de çevrem hiç beğenmiyor 🤷🏻♀️😖🥺😅😅😅
Mavinin_kadini Deletedmom_2 şunlar var tavsiye olarak; Asena Asil Bala Hatun Hazal Umay Sonay Öykü Mahigül
Deletedmom_2 AslanBebeginAnnesi bak sana bir kac isim sayayim benim de begendigim, aybike, yaren, begüm, ceylin, ceyda, julide, efsun, dilrüba. Böyle ben bir süru begeniyorum, mesela mihrimahi da begeniyorum esim begenmedi Yani isim bu seveni de oliyor sevmeyeni de. Aşıri saçma bir sey koymadiktan sonra bence gayet güzel bergüzar. Sonradan uydurma gibi de gelmiyor kulaga. Tam idealist, böyle hayalleri olan bir is kadini ismi gibi geldi benim kulagima. Cok yüksek mevkide birinin ismi gibi.
Hilaladl Deletedmom_2 brn kızımın adını asel koydum , asel iclal koyacaktım fakat tek isimde karar kıldım ezan adı okunurken azade asel üflediler 😂 yani fikir olsun diye neolabilir bende cok düşünmüştüm, hanzade, nisa, ipek, gülce, hürrem 😂
Deletedmom_2 Hilaladl kiz hürrem düşünürken nasil asel koydun. Hürrem koymak da yürek istiyor ben cesaret edemedim bir muhteşem yüzyil fani olarak 🙃🙃 cesaret edip koyani görmedim zaten ama efsane olurdu heralde gercek hayatta bir hürremle tanişsam
mavisinprensesi20 Deletedmom_2 Hilal, Gizem, Mehpare, Mehveş,Ezgi, Bengü, Cansu,Sıla,Şule,Mihriban,Kader Beril,Ceren,Mahide,Nadide,Demet, Hazan, Ceylan, Ebru,Birşah, Birsen, Birce, Hande eski sayılırlar 😂🤭
FredericChopin Deletedmom_2 Akustiği güzel olsun demişsiniz benim de aklıma Efsun geldi. Kulağa çok hoş geliyor bence. Anlamı tereddüte düşürmese ben de Efsun koymak isterdim. Bir de eski isim olmasını istediğiniz için söylüyorum, ki bence akustiği de güzel yine, Mahidevran. O da çok hoşuma gidiyor benim.
Deletedmom_2 Elifderin34 bence de çok gizemli inanilmaz güzelligi olan birinin ismi gibi. Aaa bu kız efsunlu mu oğlumu kendine böyle nasil aşik etti diye kayinvalideleri çildirticak bi isim🤣
2bebisannesi58 Deletedmom_2 canim hamileyim kizim olursun beril, berre , miray yada mihra bunlardan karar vercgm 🥰
mucizebebegimmm Deletedmom_2 internetten bakarak buldum. İyilik sever, hoşgörülü, sevgi dolu, nazik anlamına gelir. Mihra isminin bir diğer söyleniş şekli Mehra’dır. İnternette böyle geçiyor. Ama ben çok beğeniyorum. İki kızım olsa biri Masal biri Mihra erkekte Mirza böyle isimler düşünüyorum daha ilk çocuk bile olmadan hazır benim isimler 😂
Deletedmom_2 mucizebebegimmm tesekkur ederim bosver hazir olsun benim de kiz mi erkek mi belli bile degil öylece bakiyorum. 🤭 🤭 illa hamile olmak yada cinsiyeti ogrenmeye gerek yok simdiden bakıp seçme daha iyi bence 🥰