gozdeyagci herkesin hamileliği bir geçmiyor işte o yüzden hamilelikte şu kadar kilo aldım az mı ya da çok mu diyenleri anlamıyorum.. Hamilelik yaşanması gereken özel bir dönemdir aslında ama böyle diyenler ve az alanlar olduğu için çevredekiler çok mu kilo aldın falan filan yapıp hamileliğin ilk aylarını zehir ettiler keşke ilk aylar takmasaydım çünkü ilk 3 ay hareketsizlik ve bazı sebeplerden 12 kilo falan aldım..şuan 8ayımdsyım o üç aydan sonra harekete başladığım iÇin aldığım tek kilo bebeğin kilosu +3 falan ama toplamda bakınca 15kilo oluyor ve doğuma 1 ay var.. bebek sağlıklıysa ve anne sağlıklıysa kiloların peşinde gezmeye gerek yok. Kimisi lohusalıkta kilo almaya devam eder kimisi fazlasıyla o kiloları verir.. ilk üç ay bebeğimi bu kilo konusuyla darladığım için kendime kızgınım ama şuan bebeğimin sağlığı ve oluşturduğu karekter önemli olduğu iÇin herkese sakin ve pozitif bakmaya çalışıyorum neşeli olalım mutlu olalım neşeli bebeklerimiz olsun sağlıklı bebeklerimiz olsun en önemlisi bu sanırım 😍🤩