Dilara9 Kizlar sizecede bu eylül bebekler nazli cikmadilar mi? Kimse doguramiyor bebekler gelmek istemiyorlar 😂 sizler ne yapiyorsunuz gelmeleri icin 😂
3babymom Dilara9 3. Sezeryan olucam 15 Eylül’de Perşembe günü 💕🌸 dua edin kolay geçsin çabucak ayaklanip evime döneyim iki çocuğum daha var 🌸
Dilara9 yagmur_s ne istiyorsun yavrum gel artik dünyada seni koruyan melegin var demelisin belki ikna olur🥰😂
Dilara9 Burcu-2634 ay son 3 gün buda kesin güzel bi duygu tarihini bilmek normal dogumda hergün hazirlaniyorum bu aksam doguma gidecem diyorum bakiyom yine kaldim 😂
yagmur_s Dilara9 ya 38 de doğururum diyordum 39+1 oldum tık yok. Benim 42 ye kadar yolum var bence. Eşim perşembe doğacak bence diyor ama bakalım umarım haklı çıkar😂😂
Dilara9 3babymom ah canim Rabbim öncelikle sag saglim yavrunu kucagina nasip etsin sonrada ikinizi diger yavrularina kavustursun 🥹 Benimde 2 yasinda bi kizim var ilk ayrilik olacak bizde ondan cok duygusalim bu konuda 🥰🙈
Dilara9 yagmur_s bende her cuma niyetleniyorum görende dicek cuma günleri cok hayir isliyor ya 😂😂😂 ah saka bi yana gelsinler yaa yeter 😂
3babymom Dilara9 sağolun inşallah 🌸💕 evet çocuk olunca daha duygusal oluyoruz sanki hem mutluyum hem korkuyorm hem de aklım cocuklarda ister istemez insan merak ediyo Allah kolay geçirir inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz evimize döneriz inşallah 💕