Kizlar merhaba ben 19+6haftalikim bebegimi sadece bikac kez kipiradini hisetim ve 2gundur kipirdamiyor sizce normalmi sali gunu kontrolum var doktorada sorcam ama iste merak etim sizede sormak istedim siz nezaman hisetiniz bebeginizi
Bebek haraketi🥺
Seda020921 normal o aylarda canım benim o aylardayken oğlum 3.4 gün de bir kıpırdıyor du
Seda020921 o haftalarda çok normal. İlk hareketini 16 da hissettim ama düzenli olarak 21den sonra hissetmeye başladım
anneveikibebekli teşekır ederim canım bılgi için😊
fatmaa37demi5 o günleri sabırsızlıkla beklıyorum😁
Seda020921 emin olun o günler geldikten sonra hiç durmuyolar. 37+3 oldum ama hala masallah icerde halay tepiyor😅🧿
fatmaa37demi5 maşallah onlar iyi olsunda gerisi önemli deyil🤭
Seda020921 tabiki öyle. Zaten sürekli belki de bunlar hissettiğim son tekmeleri belki yarın doğacak diye ağlıyorum artık 🤍 çok çok güzel hisler Allahim isteyen herkese nasip etsin
Seda020921 20. haftam bı kere bile hissetmedim valla
freeconmom canım belki kıpırdandı ama sen anlamadın bende anlayamadım görümcem göbeğmi elemese bnde hala analamazdım ben hep bağirsak sanıyordum oysa deyilmiş🤷🏻♀️😅
fatmaa37demi5 ay ne güzel ya Allah sizi ve bebeginizi korusun salıkla alirsın inşallah bebegini 🥹ne güzel kavuşucan mis kokulu melegine 😍
Seda020921 senle haftamız aynı ama ben hala hareket hissetmiyorum ilk gebeliğin mi
Benimde 25+5 olduk teyzeleri maşallah hiç durmuyo bizimkisi gece gündüz oynuyo kuzum 🙈
Bereninannesiii aslında 3cusu diğerlerini kaybetim ama ilkez bu haftalara kadar geldim
Zynp2116 maşallah🫶🏻
Seda020921 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Bereninannesiii amin canım cümlemiz inşallah♥️