Esmakkkk Efnan ismini nasıl sizce ben çok begenıyorum çevremden ailemden beğenen kımse yok eşimde kaba olduğunu düşünüyor benı isimden soğuttular kızıma efnan ismini koymak istiyordum
Melisduman Esmakkkk icinize sinmesi onemli cevrenizdekileri bosverin. Esiniz 2 isim seviyosa 2. Bi isim daha koyabilir yanina☺️🌷
plntsy Bende ç Esmakkkk bende çok takıyordum kafaya herkes bir şey diyor çünkü. En iyisi kimseyi dinlememek sonuçta 9 ay karnımızda taşıyan biziz. Kime ne 😌
Esmakkkk plntsy doğru söylüyorsun da insan etkılenıyor isim konusu çok önemli ya ilerde çocuk zorluk çeker diyorlar çok değişik isimmiş
Birgul Esmakkkk çevre onun için var, heves kırmak, karşı çıkmak, kulp bulma😂😂 sizin içinize sindiyse koyun🌸
plntsy Esmakkkk artık ayşe fatma gibi isimler kalmadı ki hep farklı modern isimler asel lina alin alina vera pera elisa vs o yüzden ileride zorluk çekeceğini sanmıyorum 🥲
Yeniden-burda2 Esmakkkk bende isim seçerken eşime söylemiştim bu ismi dediği şey mennan demiş gibi o ne öyle dedi. Şimdi nerde duysam aklıma geliyor. Çevre çok önemli değil tabi ki ama ister istemez eleştiri olacaktır.
Yeniden-burda2 Esmakkkk bana biraz sert bi isim gibi geliyor. Eşimin o yorumundan sonra da hep öyle kaldı aklımda. Dalga geçerler deyince vazgeçmiştim
Selinayyy Esmakkkk Çok güzel ve anlamlı bi isim icinize siniyorsa koyun bende ilk onu istemistim benim eşime de kaba geldiği için istemedi