Evkushu valla aşkım bilmiyorum, perinatolog usg de bu tarz kromozomal hastalıklar çok anlaşılmıyor dedi istersen amniyosentez yapalım dedi bende hayır ne olursa olsun doğuracağım zaten o yüzden istemiyorum deyince şu tabloya göre amniyosentez yapsakta sonuç temiz gelir büyük ihtimalle dedi ama tabi doktorlar da sadece ihtimal üzerinden konuşuyor beni biraz da perinatologum rahatlattı açıkcası, fetal DNA düşünüyodum ondan da vazgeçtim çünkü o da riskli gelse yine amniyosentez istiyolar, ki dediğim gibi doktorum da zaten şu tabloya göre amniyosentez de yapsak fetal DNA da yapsak büyük ihtimalle sonuçların temiz gelir dedi bende herşeyden vazgeçtim o yüzden, 3 lü önerdi o ne kadar güvenli bir test diye sorduğum da o da tarama testi %100 sonuc vermez ihtimaller üzerine sonuç verir dedi onu da yaptırmadım , Rabbime sığınıyorum yavrumu ona emanet ediyorum bol bol dua ediyorum inşirah suresi açıyorum sesli evde dinliyorum Allah’ın izniyle sağlıklı sıhhatli alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza ❤️