Ysfgl_3003 Merhabalar. Düşük tehlikem vardı şuan 20 haftama girdim Allaha çok şükür şuan güzel gidiyor hamileliğim. Normal doğumu doktor ne zaman söylüyor ve yA düşük tehlikesi olup normal doğum oluyor mu bilgisi olan yazabilir mi?
Jelybon Ysfgl_3003 30 haftalıkken kontrolümde bebek tersti.Doktor bebeğin kafasi yukarida böyle olursa sezeryan oluyor diye bilgi vermişti. Bidahaki kontrolde tekrar bakalm dedi.Gecen gün gittim kontrole bebek dönmüş.normal doğum pozisyonuna geçmiş dedi. 32 haftaligiz.
aylinpalaa Ysfgl_3003 37.haftada çatı muayenesi yapılıyor o zaman belli olur ama yine de ne olacağı belli olmaz tabi
ZubeydeOmer Ysfgl_3003 normal doğum için çatı muayenesi yapıyor doktor onu da 37. Haftada yapıyorlar. Bir de ultrasonda bebeğim pozisyonu nst sonuçları vs
Ysfgl_3003 Jelybon maşallah 🧿 normal doğum daha iyi diyorlar o yüzden bende sorayım dedim. Peki sizin de düşük tehlikesi var mıydı
Jelybon Ysfgl_3003 Hayır benim yok çok şükür 🤲 İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Bunda bir sıkıntı yok çok şükür
girl_boy_annesi Ysfgl_3003 hayır canım 3 ay düşük tehlikem vardı kızımı 39+4 de 18 saat suni sancının ardından normal doğurdum
Ysfgl_3003 girl_boy_annesi maşallah RABBİM acısını göstermesin inşallah 🤲 darısı başıma inşallah ☺️☺️ Ben de 20 hafta oldum dün doktoruma sordum tehlike devam ediyor mu dedim yeni hiç bir zaman tam bitti diyemeyiz dedi.
girl_boy_annesi Ysfgl_3003 doktorlar kesin konuşmayı sevmiyorlar ama maşallah 20. Haftaya kadar gelmişsin inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥰🤲🏼