Bet-53 34 haftalık hamileyim fitil felan kullanıyorum ama bir süre sonra tekrarlıyo gebelikten dolayı doktor başka ilaçta veremiyo yaşayan geçirmiş olan var mı
CananDuru Bet-53 pamuklu camasir cok cok sık camasir degistirmek yuksek isida dezenfekte etmek cok ıslak kalmamasini saglamalisin özel bölgenin birde gunluk pedlere de dikkat et eger kullanıyorsan cok sık degistirmelisin onuda baska da fitil yani çözümleri. Vende oluyordum ama masallah 3 senedir dikkat ediyorum hiç olmadım şükür
Snmm5 Bet-53 hamileyken zararı var mı bilmiyorum ama iyi bir sirkeyi suyla karıştırıp banyoda en son dezenfekte gibi kullanılıyor… Ama inanın gebelikte bilmiyorum olur mu
ikiprensannesiiii Doktorum bana kefir iç demişti (açınca 2 gün içinde tüketmek gerekiyor ) onun sayesinde kurtuldum
ikiprensannesiiii Bet-53 tabiki çok sağlıklı bir hafta boyunca her gün bir iki bardak içtim ara sıra yine içiyorum seviyorum ben
Hamik Bende direk sirkeyi panuğa döküp sürüyodum herrrryerine dr a da söylemiştim sirkeye devam etmişti ama bende hamile değildim o sırada hamileykende bişi olcagını sanmıyorum içine dökmüyoruz sonucta
Aylinbzky34 Bet-53 travazol krem kullanın ve ayrıca kesinlikle pamuklu iç çamaşır kullanın polyester olmasın ütüleyin sabah akşam değişin kuru tutun duşta sabun vs kullanmayın sabun çabuk üremesine sebep oluyor geçmiş olsun
Mervefurkann Iki yıldır vajinal mantarla uğraşıyorum hic bir doktor geciremedi şimdi hamileyim ve akıntı, kaşıntı, ilişkide acı ,tahriş cok fena rahatsız ediyor dayanamıyorum artık doğal olarak ne iyi gelir kızlar ne yapmalıyım 🥺🥺
Ayseport Mervefurkann bnde aynı durumdaym bıktım artık eşimden utanıorm kokusu kaşıntısı ilişki annda akıntısı bıktım fitil kullandm bir ay geçti tekrr başladı sürekli devam eden bi döngü kökten çözümü yok mu bunun
KkubraOz Bet-53 ben hiç olmadım hamileken ama doktorum bi kaşıntı vs olursa sirkeli suya oturabilirsin ya da sirkeyi pamuğa bulayıp özel bölgene sürebilirsin demişti ilaç vs kullanamadığımız için. yani bide açıkca yazıcam ama o bölgenin havalanması da önemli havalar henüz sıcakken evde elbise giyip altınıza çamaşır giymeden biraz durun eviniz müsaitsw. Giyeceksenizde mutlaka ütüleyin ve günde 5-6 defa değiştirin