tazeanneveminigi seyma15 bizim değerlerimiz aynı neredeyse. Size de diyet önerilmedi di mi. Doktorum sadece dikkat et dedi ebem de ara ögünlerine dikkat et dedi. Dahiliye doktorum da çok normal değerlerin normal devam et dedi. Kafam karıştı gerçekten
Alraka1_ Azra41 zaten normalde de bunlara dikkat edilmesi gerekiyor o yüzden ben yaptırmayı düşünmüyorum .
Bekleyenler Alraka1_ ilk gebelikte yaptırdım. Problem yoktu. 2.hamilelikte yaptırmayı düşünüyorum bakalım doktor ne diyecek haftaya gjideceğim.
Alraka1_ _mir_6547 inşallah sonuçların iyi çıkar bende çıkmaz diye düşünüyorum o yüzden yapmak istemiyorum
Avcib Alraka1_ tabiki var bebek iri olur şişer doğum sırasında sıkıntı olur helikopter Allah göstermesin şeker yüksek olursa bebeğe de vurablr
MinnieMouse Alraka1_ ya açıkçası kilo problemi beslenme problemi olan yaptırmalı bence. Ben de dün yaptırdım aşırı gereksizdi. Sıcaklardan dolayı iştahsızlık vardı 53 le hamile kaldım 25 haftada 55 olmuşum. Doktor çok az falan diye konuştu. Ben kendimi gayet iyi hissediyorum bebeğim de 3-4 gün geride görünüyor ama her şey yolunda. Boşuna 3 saat bekledim kan verdim ve test için gereksiz bir para ödedik 🙄 hiçbir sorun çıkmadı.
MinnieMouse DidemDnnz başka etkenler de var bebeğin gelişimi suyu hepsinin değerlendirilmesi lazım. Hiçbir belirti olmadan mı çıktı?
Emily37 Alraka1_ 29+4 günlük ikinciye hamileyim.her iki gebeliğimde de doktorum hangi testi isterse yaptırdım.Doktorunuza güveniyorsanız dediği her testi yapın çünkü gereksiz yere sizden bunları istemezler.
Derinderin946 Bende kararsız kalanlardanım ailemde şeker yok kan değerlerimde de bi sıkıntı çıkmamıştı daha önce aç karnına kan verdiğimde bayılmıştım o yüzden de pek cesaret edemedim açıkçası
teachermom8 Kilom cok yok, kötüde beslenmiyorum diye baktırmamak biraz saçma oluyor, yakınen tanıdıgım ve hamileliğinde az kilo olan çıtı pıtı bir kişi iki hamileliğinde de yaptırdı ve gebelik şekeri cıktı. Gerek görmeyip yaptırmasa hic haberi olmayacaktı.