Ceyda98 38 haftalık hamileyim beyaz akıntı oluyor bazen sümüksu oluyor normalmi kasintim felan yok mantar da yok sebebi nedir
Fasulyeninannesi- Ceyda98 Sarımsı bi renk mi bende 1 ayı geckindir oluyo 1 ay once enfeksiyon dediler sonra hem idrar tahlili hemde kültur testi yaptirdim temiz cikti normal demek ki bu akinti olmasi ama benim ki beyaz degil
SbhtYlmz Ceyda98 30. haftadayım benimde birkaç gündür olmaya başladı.burda okumuştum daha önce normal bir durum olduğunu.oyuzden çok sıkıntı yapmıyorum inşallah normaldir
FidanJ Bende 30dan beri oluyor. Normal dedi doktorum kokusu olmadığı müddetce. Rengi de koyu olmamalı
izobellaaa-_- Aşırıııı yani iç çamaşırım hiç temiz durmuyor sürekli bem beyaz var çok geliyor sıkıldım ama benim hep vardı nasıl geçecek rahatsız oluyorum çevremden kendimden koku falan olacak mı vs diye sürekli günlük ped değiştirmek gına getiriyor
Anakralicee Fasulyeninannesi- benimki de öyle oluyor doktorum fitil verdi enfeksiyon vardır diye kaşıntı falan da oluyordu ama bende arada kaşıntı eşlik ediyorsa enfeksiyon olabilir