Vera09 nevauraz 16da basladim 24te bitirmistim. Bence en uygun 20-30hafta arasi yavas yavas tamamlamak. Cunku 30dan sonra dolasacak halim kalmadi cok yoruluyorum
KayraVeAnnesi_06 nevauraz Sürekli zam geldiği için 12.haftada başladım ilk olarakda bebek arabası almıştık 🌸
nevauraz girl_boy_annesi Nasıl gidiyor hamilelik ağırlaştınız mı ben 14. haftadayim çok hızlı yoruluyorum o yüzden merak ediyorum ne zaman yapıyor anne adayları alışverişlerini :)
Kara77 girl_boy_annesi bende 25+5 geyim başladım alışverişe yavaş yavaş ilerleyen zamanlarda bırakıp yorulmak istemiyorum
nevauraz Vera09 bende biraz böyle düşünüyorum şimdiden bu kadar yorulunca :) doktor 32 ye kadar bekle bence ne olur ne olmaz dedi bugün biraz da ondan merak ettim herkes mi öyle diye
Kedilitazeanne1 nevauraz ay yok beklemeyin okadar zaten herşey ateş pahası günlük zam günlük zam. Başlayın bence arabasına beşiğine felan sonra kıyafetleri azar azar alırsınız
Vera09 nevauraz okumustum postunuzu, hic bi doktorun boyle dedigni duymamistm😅 siz ona bakmayin zaten hersey cok pahali iki uc aya yaymak daha iyi oluyor bence. 30dan sonraya birakmayin, yika utule yerlestir canta hazirla anca oluyor
nevauraz Kedilitazeanne1 evet ya internetten baktığım favorilere eklediğim şeyler günden güne yükseliyor
Kara77 Kedilitazeanne1 Çok haklısınız gerçekten ben öyle tabiri caizse kaba eşyaları park yatak,banyo ürünleri gibi şeyleri aldım. Cinsiyeti öğrenince de yavaş yavaş aldım iyi ki almışım e bebekten aldığım 5 li hastane çıkışları 80 tl ye aldım şimdi 200 e yakın neredeyse o yüzden indirimleri kovalamak lazım fırsatları kollamak lazım 😂
nevauraz Vera09 bende şaşırdım o yüzden fikir alayım dedim alışveriş konusunda teşekkürler yorumunuz için :)
AhseninAnnesii nevauraz bende arastiriyorum joie chrome da karar kildim. Annelere sordum bi kac kisi joie önerdi. Dedigim modelin puseti yokmus. Puseti aliyosunuz ayriten. Ben 2. El almayi dusunuyorum bence sizde oyle yapin cunku ateş pahasi. 4baby diye bi marka varmis uygunmus memnun kalanlarda var
KayraVeAnnesi_06 nevauraz Çok araştırdım ve gerçekten içime sinerek aldım . Yoyko capsuel egg bebek arabasını aldım internetten çok da beğendim 3 ayrı kullanımı var ürünün oturma aparatı , portbebe ve puset travel sistem düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim 🙏🏻
Nevin_ nevauraz bende erken alanlardanım iyi ki öyle yaptım bu zamlılıkla asla bu kadar şey alamazdım yoksa. Liste yapmıştım her ay bir kaç şey aldım. 30.haftaya varmadan epey bitirmiştim eksikleri. En son ki eksiklerini de geçen ay hepsi burada da e-bebek indirimleri vardı oradan alıp bitirdim. Yıkadım 31.hafta da herşeyi hazır ettim. Şimdi 34+2 oldum iyi ki de erken hazırlayıp bitirmişim yoksa şuan yapamazdım.
nevauraz Nevin_ Allah hayirla kucağına aldırsın canım ne güzel darısı başıma, üç tane takım aldım 1000 tl tuttu nerdeyse yetişkin kıyafetlerinden daha pahalı küçücük şeyler bide ahım şahım da değil üstü uzun kol citcitli altı var eşofman gibi
Sabiaa nevauraz 20. Haftadan sonra sanki. Benim ikinci bebişim. Beşiği arabası felan var sadece kıyafet alışverişi yapıcam inşallah🤲🏼🌸şimdiden hemen almak istiyorum 13 haftalığız.indirimde bulunca hemen almak lazım aslında. Hergün zam geliyor . Toplu alınca çoğa çıkıyor maalesef.
nevauraz Sabiaa ay ne güzel sağlıkla al kucağına senle yakın haftalarimiz bende 14 haftalığım ilk bebisim olacak kısmetse:)
Ebbruc nevauraz valla 20.haftadayız çok şükür herşeyimiz hazır neredeyse ,odamız ve bikaç küçük eksik hariç. Oda yapmayı düşünmüyoruz atama olayından dolayı ama iyi ki de aldım herşeyini erkenden
nevauraz Ebbruc ooo baya iyi halletmişsin sende güle güle kullansın bebisin :) seninde etrafında erken alışveriş yapma diyen oldu mu ben çok etkileniyorum böyle yorumlardan
nevauraz Kiwi12 toplu alışveriş mi yapıyorsunuz bende eskiden hep öyle düşünüyordum bir senedir hiçbir şeyin fiyati iki gün ayni kalmadığı için fikirlerim değişti :)