Mlkysf Eliiiiif Bende merak ediyorum günde 2 3 kez icmeye başladım 38 deyim bakalım faydası olacak mı göreceğiz denemekten zarar gelmez 🙃
Tugceonur Eliiiiif ahududu ananas hurma adaçayı bunlar doğumu hızlandırıyor veya açılmayı hızlandırıyor denendi onaylandı ,✋
Ebuli3454 Eliiiiif Aktar tavsiye etti geçen gün Meryem ana otu almaya gitmiştim ama bulman zor dedi koca Pendik’te 1 ahududu yaprağı çayı bulamadım. Taze ananas aynı etkiyi veriyormuş 5 gündür günde 2 dilim taze ananas yiyorum henüz bir faydası olmadı 39+4 bugün
Cgdm34 Rbtnc acılma yapıyor canım bende duymustım etrafımdakı bır kac kişiden dogumuda kolaylastırıyrmus
Asel_im Tugceonur canım ne zaman ve ne kadar kullandığını nasıl kullandığını da yazar mısın rica etsem bizlere yol göstermiş olursun böylece
Tugceonur Asel_im 36 haftadan sonra tuketseniz daha iyi olur doktorunuza sorsanız da yönlendirir aslında ben yanlış yönlendirmek istemem Hurmayı 36 da başladım günlük 3 tane yiyordum Ahududu çayı 2 fincan içiyordum Ananas valla günlük yiyordum bi.olcusu.yoktu