Seda_keskin_bozanli Benim iştahım hiç yoktu yemek görmek dahi istemiyordum kavun veya karpuz ile günümü geciriyordum sadece şuanda ise iştahım açılmış ama yemek yiyemiyorum yediğimi çıkarıyorum böyle olan varmı acaba yada fikir verebilecek olan falan
KayraVeAnnesi_06 Seda_keskin_bozanli Bende öyleyim , mide bulantısı yaşamadım ama baştan beri bir iştahsızlık vardı hep birde sıcaklar sadece kahvaltıyı doğru düzgün yapıyordum halada öyle çnkü biraz fazla yesem midem ağrıyor o günü zor geçiriyorum
Nursl7 @Seda_keskin_bozanli bende öyleyim 2 haftadır ve 3 günde 3 kilo verdim iki kaşık alıp bırakıyorum yiyemiyorum en sevdiğim yemekleri bile
Seda_keskin_bozanli Nursl7 bende öyleyim doktoruma söyledim mide bulantısı için ilaç verdi geçmezse gel yatisını yapicam dedi bebek beslenemedigi için napicagimi bilmiyorum acikcasi ilk gebeliğim birde vicdan azabı çekiyorum istemsizce
Asyabuse İlk beş dakika kuralı oluştu bende 😂😂 5dk içinde ne yersem onunlayım sonrasında yediklerim midemi bulandırıyor bazen lafa dalıyorum 2-3 lokmayla yetinmek zorunda kalıyorum 😇😇😇
Seda_keskin_bozanli Asyabuse ilk başta bende öyleydim şuan onu atlattım ama yemek yiyemiyorum hala meyveyle bazen günüm geçiyor zorladigimda da kendimi çıkarıyorum birde ben hamilelikten öncede yemek yiyemiyordum fazla yemek yemeği sevmeyenlerdendim😂😂 bu yüzden oda beni çok zorluyo
Asyabuse Seda_keskin_bozanli ah canım benim yaa şey duydum bu ara karadut özü iştah açıyormuş birde balık yağı da iştah açıyor doktoruna danışıp onları mı denesen acaba