melkebtt merhaba kızlar bugun kızıma detaylı ultrasonda baktık 😁 ama yuzunu gostermedi arkasini donmus 😁😁😁 24+4 teyim bebegim 737grm sizce cok mu az 😑 bu beni dusundurdu
Muhammedamine melkebtt az olsa doktorunuz söylerdi eminim ki iyi demiştir size bana ona göre az çok olamaz ☺️ Ama ne az ne çok
Deletedmom434 melkebtt keşke doktorunuza sorsaydınız çünkü kilosu tek başına bir anlam ifade etmiyor.. gelişimi kilosundan daha önemli.. bir de her bebişin kilosu kendine özel o yüzden az da diyemem çokta diyemem
Mnkse melkebtt Merak etme canım son haftalarda kilosu uçuyor bebişlerin ben 2 500 kiloyu geçmez böyle yavaş kilo alırsa diye kendime kuruntu yapıyordum 38+2 haftada 3 kilo 560 gram oldu yani senin bebişte alacak
melkebtt Deletedmom434 gosterim sonuclarimi hersey cok guzel cok temiz dedi ne bilim 6 aylik bebek 737 kg deyince ilginc geldi kizlae ufak olur diyorlar ama kendim 3.600 dogmusum.😁😁
Deletedmom434 melkebtt 24. Hafta için gramı gayet normal çevrendekileri hiç takma kafana son haftalarda aldığı kilolar daha önemli ama
Muhammedamine melkebtt 24. Hafta için kilosu normal zaten bu haftalarda değil 32. Haftadan sonra anlamlıymış kilo hem sağlığı yerindeyse kilosu da zayıf oluversin dünyaya gelen büyüyor önce sağlık
Asliezgi Bnde bugün doktora gittim 25+6 920 gram 32 cm olmuşuz :) tabi anneside toplam 10 kg almş 😭😭 54 ile hamile kalmştm şuan 64 çok üzgünüm 😔
mucizemizibekliyoruzz melkebtt haftasına göre gayet normal ama bunu doktorunuz söylese daha iyi tabi :)