sedamhc minass Ceyhun ateş, doktorum 37 gün önce kendisiyle normal dogum yaptık gayet güzel ilerledi gebelik sürecimiz. cok ilgili, cok duyarlı, cok samimi bir doktor. normal dogum destekcisi, eğer gitmek isterseniz tavsiye ederim :)
Merviss41 eylulasd1_ Canım benim inan o kadar üzgünüm ki, Şafak bey ile 21 Eylül için sezaryen planladık bebiş 20 sinde gelmek istedi ve spinal ile bebeğim geldi bir gece kaldım hastaneden çıkacağım gün öğrendim Şafak beyin ayrılacağını hala şokundayım çok şükür ben atlatmış oldum 🥹 Ama kariyeri için kendisi adına çok mutluyum gittiği yer çok şanslı 🍀
eylulasd1_ Merviss41 Sizin adınıza cok sevindim neden ayriliyor acaba.ben de simdi doktor arayisindayim inşallah gönlüme göre bulurum
Merviss41 eylulasd1_ Çok teşekkür ederim, kendisi üniversitede profesör olarak devam edecek sanırım hemşire o şekilde bilgilendirmişti. Fakat hangi üniversite henüz bilmiyorum. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir
Niidos Yeniheyecanlar25 ben maalesef sibel hanımı hastne sebebiyle bıraktım ama kendisi evet doğuma geldiğini söylemişti🙏🏻
Kayaatilla minass Gebze yüzyıl Ceyhun ateşe gidiyorum çok memnunum çok pozitif ilgili samimi sizi her gittiğinizde bilgilendiren bi doktor