Lazgelin hiç korkmayın benimde ilk gebeliğim ve ilk hamile olduğumu ogrendigimde doktor bütün tahlilleri aldı bende pozitif çıktı doktorum öyle çıkmaması gerekiyor dedi bir yanlislik var dedi bende diğer gün memelekete gitcektim gittim orda yaptım negatif çıktı 26. Haftada tekrar gittim tekrar pozitif çıktı doktor yine böyle olmaması gerekiyor ilk gebelik sonuçta dedi. Ve ben yine memlekete gitcektim doktorum orda yap dedi sonucunu bana at dedi memlekette özele gittim kan akışı falan hepsi çok iyi dedi ama tahlil alıp Ankara’ya gondericez önemli olan pozitif olması değilde titresi önemli dedi ve Ankara’ya gönderdi 10 güne geldi pozitifti ama titresi 1/1 di yani en düşük şekildeydi kendi doktoruma gönderdim korkulacak hiç birşey yok igneni olabilirsin dedi bide tahlilin en iyi labaratuvara gönderilmiş inanıyoruz dedi igneni ol hiç sıkma canını dedi şuan 38 im ve bebeğime giden kan akışı iyi çok şükür insaAllah sorun çıkmaz genel olarak iyiyiz rabbim herkese sağlıkla shhatle bebeğini kucaklamayi nasip etsin 🥰🥰