Caglaasya Papatyam19273 tam tersi hiç iştah olmadı mide bulantısından 5 kilo fln vermiştim bi anda sürekli uyku hali birde baş dönmesi göz kararması olmuştu ilk zamanlar koku hassasiyeti de vardı bi an da herşey kokmaya başladı özellikle soğan ve yumurta hayvansal gıdalar
Tubi57 Adetime 4 gün varken test yapmıstım çıkmıstı. Genelde her adet döngümde baş agrım olur ama 4-5 gün hiç geçmeyen bir baş agrım oldu acaba niye agrıyor diye düşündüm, ek olarak koku hassasiyeti olmustu.
Lutfiye20 İş yerindeyim durduk yere burnuma ada çayi kokusu geldi canim öyle bir çekti ki ne alaka dedim gebeliğe de ihtimal vermiyorum hiç 8 yıldır olmadığı için 😁
Fehiza Tat ve kokulara karşı aşırı hassasiyet hiç birşey hoşuma gitmiyordu mide bulantısı yanı sıra 😖
Mamimami Papatyam19273 uçuk çıkmıştı ve inanılmaz belim ağrıdı bı gece yakı vurmuşlar gibi yandı o kadar
Glsnclk34 Papatyam19273 hamile olduğumu bilmeden önce surekli uyuyordum halsizim surekli idrara kalkıyordum gece sonra test yaptım silinik çıkmıştı ben negatif sanmıştım sonra çevremdekiler beni yönetti ve hastaneye gittim öğrendim 🥰🥰
Frhnnplt Papatyam19273 Benim adetime birkaç gün vardı içime doğdu sanırım ay keşke hamile olsam adet olmasam diyodum baktım sağ sol kasığa kramplar bi nevi adet sancısı günler geçti olmadım normalde 29.günde olmam gerekti 32 oldu 33 oldu bisey yok aha dedim valla😀😀gittim test aldım 3 saniye içinde pozitif çıktı sonrası Allllaaah😀😀😀💃
Bilge-96 Papatyam19273 benim en belirgin belirtim göğüs uçlarımın dikleşmesi, hafif koyulaşması ve hassaslaşmasıydı.. bir de halsizlik ve uyku hali vardı.
Sumeyye_topal Papatyam19273 kasıklarım agrıyordu üşüttüm sanıp ilaç aldım aksam geçmeyince tekrar almamak için doktora gittim ve şok 🥲 ve daha 1 haftalıktı
Z72r47asel Kasik ağrısı ve bel koku hassasiyeti göğüslerde şişkinlikler adetten bir hafta önce fark ettim 🤰
Momm278 Papatyam19273 1 yaşında oğlum var dün test yaptım silik çizgi çıktı daha düşünmüyordum hiç bir belirtimde yoktu😔
Papatyam19273 Momm278 üzülme lütfen Rabbim nasip etmiş demekki o kadar isteyen olmayan insan varki sen çok şanslısın her bebek nasibiyle gelir 😊🙏🏻
Gulannee Momm278 üzülmeyin ne güzel birsey ikiz gibi büyüyecekler. Bnm ikiz yeğenlerim vardı daha 1 buçuk yasindalardi kardeşleri oldu üçüz gibiler şuan. Allah onun kolaylığını veriyor 🥰🥰