Anonim11 Kızlar beypazarı sodası hiçbir yerde bulamıyorum. Hangi marketlerde satılıyor. Hamilelikte doktor önerir magnezyum çok diye
MSultann Anonim11 migrosta var canım. Genel marketlerin hepsinde var aslında.. Kızılay içiyorum ben tadı daha çok hoşuma gidiyor
berceste5155 Anonim11 a101 bim şok tarım kredi marketleri hepsinde var bu gün gördüm daha kızılay erzincan da içebilirsin onun da magnezyum oranı yüksek ama kızılay afyonlarahisar içme onun sodyum oranı fazla hatta a101 lerde kızılay maden suları indirimde
Asyabuse Anonim11 “migros size iyi gelecek” 🎶 🎶 ahhahah beypazarı veya kızılay içiyorum canım bende bazen bulunmaya biliyor haklısın ama migrosta vardır illa
MSultann Anonim11 migros sanal hızlı markete sipariş veriyorum ben yada getir canım suan içmem gerek dersen ordan geçiver.
izobellaaa-_- Kız ora neresi nasıl bulamıyorsun her yerde olmaz mı maden suyu 😀😬 günlük bende 1 ve 2 içiyorum doktorum her gittiğim de söyler demekki Baya faydalı
eylulicten Kizlar magnezyum var diye her marka icmeyin. Beypazarindan baska hamilelere önermiyorlar diger markalari. Beypazari icin onun sodyum orani digerlerine gore az