1Gunes Kızlar bebek arabası alcaz sizce sunny baby viber travel kabin boy mu / chicco trolley me . Sunny de kabin boy olması dışında pusette takılıyor. Chicco da puset yok ekstra alıyorsunuz sizce hangisi fikirlerinize ihtiyacım var 🥰
2022bebeki 1Gunes sunny baby prego garantisinde diye biliyorum. Chicco da iyi ama sadece isim yaptığı için bu kadar pahali diye düşünüyorum kabin boylarda açıkçası 🐣
mimar_anne 1Gunes ben sunny baby aldım kabin boy travel pusetli aşırı güzel kullanımı çok rahat katlanınca küçücük kalıyor hafif ve valiz gibi çekme kolu da var
1Gunes 2022bebeki evet bizim için öncelik kabin boy olması kolay taşınabilir olması o yüzden bu k2 markayı düşündük
Evhamlianne92 1Gunes ha yok canim yari travel ama kullanimi vs inanilmaz rahat gecen birisine daha soylemistim ben 0 aldim ama dolapta stokke bugaboo vs cok guzel arabalar var 2. el tEmiz kullanim yani belki alirdim
2022bebeki 1Gunes Evet biz de sizin gibi düşünüyoruz. Prego aria, Chicco goody plus ya da we arasında kaldık ama prego daha ergonomik ve katlaninca daha az yer kapladı aklimiz orda kaldi
Evhamlianne92 1Gunes fiyat icin limitin var mi? Chicco trolleyme veya goody plus bakabilirsin 4-6 bandinda ya da zaten tek araba alacagim diyip inglesina quid 2 alabilirsin. Pierre Cardinde cok cesit var vovo jojo capsule yeehoo vs civile bak istersen
2022bebeki 1Gunes Prego ile ayni standartlarda hemen hemen o zaman🙈 Bagajımiz küçük Chicco ile arasında da fiyat farkı var . Prego tercih edeceğiz biz de sanırım. Güle güle kullansınlar şimdiden 🐣
1Gunes Evhamlianne92 bakıldığı zaman ilk 9 ve yürümeye kadar ki zamandı bebek arabası kullanılıyor o yüzden çok para dökme niyetim yok sadece işimi görsün araçta yer kaplamasın ve pratik olsun diye düşünüyorum. Bebeğim kışın doğacak insallah ayriyetten kanguru da almayı planlıyorum
1Gunes Evhamlianne92 pierre düşünmüyorum baktigim 2 model var pusette takılan tek model sunny baby var o diğeri ise chicco marka ikisi dışında düşünmüyorum l farklı bir marka.