Zcicek Anne yanı park yatak almayı düşünüyorum ,beşik yerine çocuk yatağı mi alsam daha mantıklı olur , bir süre zaten bez beşikte uyuyacak tavsiye verin 🤓
Aylin355 Zcicek İlk zamanlar için beşik daha güvenilir bence 2 yaşına kadar en azından korunaklı olmalı diye düşünüyorum, yataktan düşme ihtimali var
Deletedmom_33 Zcicek Montessori alacaksanız olabilir kenarı korumalı olanlar. Ama sallanma işine alisirsa uyutmaniz zor olabilir
GulserenKY Montessori yataklar var onların kenarları çevrili öyle birsey istersen kullanabilirsin. Ama beşikte sallasın istiyorsan kullanışlı olmaz. Ben büyüyen beşik almıştım sonrasında yatak olarak kullandık. 2.5 yaşında montessori yaptırdık kenarları korumalı düsmüyordu da
Zcicek GulserenKY aslında büyüyebilen besiklerden baktım ama boyutları çokta büyük değil 120 cm kadar büyüyor toplam , dedim acaba 190 ×100 Luk bir yatak alsam daha mi kullanışlı olur diye
Aylin355 Zcicek Bez yataklar kullanışlı oluyor mu bilmiyorum açıkçası, sallanıyor mu fonksiyonu nedir araştırıp o şekilde karar verebilirsiniz
GulserenKY Zcicek Bizimki büyüğünde bildiğin tek kişilik bir baza oluyordu eşim öyle yaptı. Birkaç yil normal yatak kullandık. Şimdi tekrar hamilelik olunca yeniden onu beşiği çevirip kullanmayı düşünüyorum
Asyabuse Ben bi park yatak alıp reflü yatağıyla yatırcam ikizleri. Gündüzleri de odalarında uyutmayı düşünüyorum 40tan sonra yavaş yavaş alışsınlar diyerekten. 6. Ayda gece uykularını da odalarına alıştırcam çünkü. Odaya da iki montessori alıcam büyük uzun süre kullanırlar yere sıfırlardan veya çok yakın olanlardan tercih edicem düşme sorunu da ortadan kalksın diye 😇 çünkü 1 yaştan sonra beşikte de ayağa kalkıyorlar inmeye çalışıyorlar
Driia Park yatakta 2 yaşına kadar rahat yatar ve güvenilir. Bebekken üstte ayağa kalkmayı öğrendiğinde aşağı alıyorsunuz düşme tehlikesi olmuyor. Sonradan montesorri yatak öneririm kendi isteğinize göre yaptırın boy koruma nasıl istiyorsanız. Beşikler çok kullanışsız ve tehlikeli bence. Kızım 2 yaşına kadar park yatakta yattı kendi büyüyen beşiği de vardı odasında 1 kere bile yatmadı sonradan büyüttük ama işe yaramaz tap taze garajda. 2 yaşından sonra montesorri yaptırdım kendi kafama göre şuan 5 yaşında rahat yatıyor daha da çok yıl yatar