Seymaaaggg Arkadaşlar merhaba Çarşamba günü verdiğim beta sonucum 12.80 iken bugün verdiğim kan sonucum 59.95 sizce normal mi daha önceden bir kere boş gebelik yaşadım tedirginim yardımcı olur musunuz 🤦🏼♀️
sacmalamakizim Seymaaaggg 2 gün sonra tekrar verin bence şu an bir artış var ama sağlıklı mı değilmi bilemeyiz ☺️
Fnd92 Seymaaaggg ıkıye katlamış düzenli sekılde sağlıkla devam etsin bence güzel ama doktor daha iyisini bilir 🫶
Fatmaugurdoku Seymaaaggg kaç gün geçti adetiniz geç döllenme de olabilir ilk bi kaç gün gecikmeden sonra en iyisi 2 3 hafta beklemek canım
Evcilwoman Seymaaaggg iki günde bir en az yüzde 60 canım normal olan. Gayet güzel artmış ama tekrarlaman lazım kanı
Fnd92 Seymaaaggg yok yanlış hesap cunku carsamba vermişsiniz cuma günü iki katı olması lazım ıkı günde bi katlıyor hergun degıl zaten tekrar teste gittiniz sanırım sonuç nedir inşallah güzeldir 🙏🏻
Seymaaaggg Fatmaugurdoku aşkım geç döllenme zaten son adet tarihim 1 Ağustos ama bir kere boş gebelik yaşadığım için tedirgin oldum 🤦🏼♀️
Fatmaugurdoku Seymaaaggg boş gebelik geçirdikten sonra genelde sağlıklı tutuyor allahın izniyle korkma geç döllenme olur benim ilk oğlum geç döllenmeden 43. Hafta da zorla doğurmuştum gelmiyordu suni sancıyla doğurdum 😁😁merak etme içini ferah tut allah büyüktür sabret bakalım salı günü inşallah her şey güzel olur
Evcilwoman Seymaaaggg ben hamileliğimi beta 9 ile öğrenmiştim içini ferah tut İnşaAllah güzel haberlerle döneceksin 🥰
Seymaaaggg Fatmaugurdoku teşekkür ederim askım şimdi tekrar kan vermeye gidiyorum bakalım sonuç ne olacak
Aaysem Değerin cok guzel artmis. Şu anlık saglikli ilerliyor artış. Takip et 1000 lerim geçince doktora git
Bade0022 Seymaaaggg kotkma ben adetime 6 gün kala 12 ile öğrendim 64 96 bu şekilde gitti üzüldüm az diye sonra adetin geciktiği tarihe geldim biranda 1500 oldu oyuzden üzülme korkma Rabbim hayırlıysa versin kafana takıp kendine dert etme
Seymaaaggg Bade0022 askım benim adet geçeli 6 gün oldu ben kontrole gittim kürtaj olduktan sonra adet gecikmesi yaşıyorum diye o gün 12 çıktı bugün 6.gün 113 çıktı geç döllenme olmuş