Merhaba hanımlar kimseyle dertleşemediğim doktor sürecime geri döndüğüm için buraya geri geldim.💕
Normalde direk tüp bebek düşünüyorduk süreçten çok yorulduğumuz için ama gittiğim farklı bir doktor tüp bebek ilaçlarıyla birmkez daha aşılamaya şans verelim dedi. Doktorun hatrına gene girdik bir yola 😂
İlk önce femara verdi (önceki doktor hep letu veriyordu)
Sonrasında 3 gün üst üste 75lik meriofert göbekten vuruldum.
Şimdide günde 4 tane estrofem diye bir hap içiyorum.
İlacın yan etkilerini okur okumaz zaten depresyon yüklendi bana 😂gülüyorum falan ama kafayı yememe az kaldı gerçekten dayanamıyorum ve çok ağır geliyor bana bu süreç. Tam manasıyla da-ya-na-mı-yor-um. Hastanelerden kaçtıkça hastane batağında boğuluyorum. İlaçlar kasıklarımda ağrı yapıyor kafamda ağrı yapıyor ki doktor sürecine ara verdiğimde rahatlamıştım gene gebelik oluşmadı ama kafam rahattı. Şimdi süreköi muayene olmak sürekli hastane eczane üçgenin dolanmak bile sinirlerimi bozuyor. Nasıl sindireceğim bu süreci bilmiyorum ama öyle işte beni anlayan bu hafta aşılama olacak birileri vars a beraber sürecimizi paylaşalım çünkü bizi bizden başka kimse malesef anlayamıyor. Ailem arkadaşlarım dahil kimseyle görüşmek istemiyorum ki 10 gündür kendimi eve kapattım bakalım ne olcak sonumuz