betulebrar61 4+4 günlük hamisler varmı benim gbi erken öğrenenler ?☺️ 3+4 günlükken kan verdim idrar testi yaptım ordan öğrendim. Daha doktora gitmedim Perşembe randevum var ikinci gebeliğim💞💞
Bebegim0101 betulebrar61 bennnnn😁 4+6 bugun.Bende erken ogrenenlerdenm ama ben mecbur erken ogrenmek zorundaydm kullanmam gereken ilaclardan dolayi
Helinnn2710 Bugün doğum günüm ve ben dün öğrendim en güzel hediyem oldu Cok heyecanlıyız 🍼👼🏻🍪💘🥰🫶🏻 3 haftalıktan selamlar 🤤🫣
betulebrar61 Helinnn2710 iyiki doğdun canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin seninde hepimizin de☺️
Bktcmrdi betulebrar61 benim normal ultrasonda görünmedi vajinal ultrasonla baktı öyle göründü bence görünür seninki de
arirangg 9+6 ilk gebeliğim🌺 kiraz 🍒 boyutundayız ama gece 12’de 10+0 olacak ve meyve değişecek. Ne olacağını merak ediyorum 😀
Helinnn2710 Cok teşekkür ederim Allah razı olsun amin canım amiinn rabbim yardımcımız olsun bu güzel yolda 💘🌸🦋👼🏻🤲🏼
miiinikkuss 3 haftalığız sanırım bu çarşamba belli olacak net olarak bizde erkenden öğrendik umarım herşey yolundadır 😌