eylulicten Damlaakayatr medical park kecioren doc dr yetkin karasu hocamdan aldım 13.500 e aldim suan 14.100 olmus sanirim. 10 muayene ve her sey dahil. Ayrintili haric :) babaya da mini check up hediye. Doktor zaten docent diyecek hiçbir sey yok ve cok tatli dilli. Dogum hikayemi paylaşacagim zaten :)
KkubraOz Damlaakayatr medical park batıkent Doç. Dr Gülenay hocadan aldım. Perinatolog aynı zamanda. Ben özellikle doktorum için gitmiştim hastaneye. Daha önce hiç gitmemiştim o hastaneye ama personel ilgisi filan çok hoşuma gitti. 33. Haftamdayım 5. Haftadan beri orda takipliyim çok memnunum. Hem hastaneden hem doktorumdan
esra0606 Bukett- Canm ortadoguda standart dogum paketi iceriğinin dışında olan şeyler var mı? Mesela magnet gibi bebek spası gibi?
Damlaakayatr Araştırdınız mı neler var paketin içinde peki 6hafta 3 gün oldu ben de bakıyorum ama kullananların yorumları çok daha değerli kızlar
esra0606 Damlaakayatr canm ya bende 6 hafta 3 gün oldum ve paket araştırıyorum,kalp atışlarını duydun mu peki bebişin :)
Ozlemm71 Etlik lokman hekimden almıştım şubatta 10.100 tlye sınırsız muayne nst gerekli tüm testler tahliller kan uyuşmazlığı iğnesi normal doğumda 1 gün sezeryanda 2 gün yatma foto çekimi
cns__ Ozlemm71 sınırsız muayene olduğuna emin misiniz? Ben de lokman hekimden aldım ve Ankara’daki çoğu özelle de görüşmüştüm ama hep 10 muayene oluyor.
Ozlemm71 cns__ eminim hala devam ediyorm çünkü. Evet benimde tercih sebeplermden biriside muyane kısıtlaması olmamasıydı. 10 muyane yetmiyo çünkü
Neslisahhh cns__ ben de etlik lokman hekimden paket aldım. Sınırsız muayene hakkı var evet. Benim 10 muayeneyi çoktan geçti ama herhangi bir ücret vermiyorum 15 Tl dışında
zumzum Ortadoğu Hastanesi Fatma Ceylan İlhan doktorum. Çok tatlı bir kadın, şuan 24. Haftadayız. Gerçekten tavsiye ederim. Çok içten, sıcak ve güven veren bir doktor kendisi.🥰 Ücret olarakta 9.000 tl ye anlaştık. 👀
Sehernurr zumzum bende 20. Haftadayim. Yeni doğum paketi aldım. Ceylan hocayla sürecime devam ediyorum. Gerçekten çok tatlı ve güler yüzlü biri.. Doğum zamanı Doğum sürecinizi de paylaşırsanız çok memnun olurum :))
Damlaakayatr zumzum Ortadoğu’da epidural pakete dahil değil . Ekstra ne kadar acaba öğrendiniz mi ? Ve bebek doğduktan sonra bazı hastaneler 3 kontrollerini pakete dahil oluyor Ortadoğu’da bu var mı ?
cns__ Ozlemm71 2 ay olucak sanırım ben alalı. Demetten aldım ama doğum etlikte olucak. Benimkinde detaylı da dahil ama muayene 10 adet. Demek ki şubeye göre değişebiliyor.
Duru_su12 KkubraOz merhaba bende hastane ve doktor arayışındayım halen düşünceleriniz aynı mı memnun musunuz ? Ve ne kadara aldınız paketi
KkubraOz Damlaakayatr ben 10 haftalıkken almıştım 11,500dü ama sonra zam gelmiş şu an yanlış bilmiyorsam 12,500 ayrıntılı ultrason hariç herşey dahil ayrıntılıda da paket alınca indirim yapıyorlar
HaticeNur_Akyay Etlik lokman hekim irade musagil doktora gidiyorum 9.350 lira ödedik herşey içinde gayet memnunum tavsiye ederim.