Mrvmrvvv Kızlarrrr yardımm 🤦 kızımın isiminde bir türlü karar veremedim Almila düşünüyodum annem önermişti hoş geldi ilk kulağıma daha sonra sevdiğim bi kaç kişide güzel diyince Almila da kaldım ama şuan Belis Mihra Minel ve Berra isimleri takılıyo aklıma farklı fikir aklıma gelince Almila sanki basit duruyo gibi geldi hadi bana fikir verin bide Almilada çok ıararcılar özellikle annem ama kararsız kaldım yardımmmmm 🤦🤦
Simya Mrvmrvvv minel cok güzel bi isim anlamıda oldukçka güzel , etrafımda var bu isimden cocuklar minel nisa, minel lina gibi söylemeside hoş ve farklı gelmişti ilk duydugumda
nonparisienne Belis değil de Beliz olarak veya Berra / Berrak olarak düşünebilirsiniz, ben Almila, Mila özellikle de Mihra, Mihrima vb gibi isimleri sevmiyorum söylemesi yorucu ve kişiye çok ağır geliyor gibi
Ezgi_hsyn Mrvmrvvv nasipse bende MİHRE EFNAN🌺 aslında mihra ama eşim MİHRE olsn dedi saglıkla gelsinler
Fundaaaaa Mrvmrvvv Ahh almila benimde çok istediğim bir isimdi ama eşim beğenmedi hiç 🤭 Açelya istiyorduk bizde 🥰
Mrvmrvvv Fundaaaaa benim eşimde aralarında en çok almilayı beğendi 🥰 Almila da karar kılcaz bu gidişle 🙈
berceste5155 Mrvmrvvv minel isminin bir anlamı yok diye biliyorum den-dan gibi anlamlara geliyor kuranda geçtiği surelerin mealine bakarak görebilirsiniz
berceste5155 Mrvmrvvv google da öyle geçiyor ama surelerde ki anlamı öyle değil mesala nas suresinde geçiyor minel cinneti vennas şeklinde ayetin meali cinlerden ve insanlardan demek gibi gibi diğer surelere de bakarak görebilirsiniz benim de kızım olacağı için araştırmıştım