Brcavsr Merhaba Hamiş arkadaşlarım:) şuanda 31+2 deyim. Sizler hastane çantasını ne zaman hazırladınız? Ben henüz hazırlamadım . 😐 Ve de neler koydunuz valiz mi aldınız merak ediyorum😁
Sonikiuc Brcavsr 32.hafta başladım. Yıkama ve utuleme yaptim bebisin eşyalarını yerleştirdim ama benimkiler henüz hazır değil daha almadım bile 🤭 küçük kabin boy valizler olur ya ona koydum. Ne var ne yok içine koyacağım başka canta ile uğramamak için. Bur de giderken puseti alırım yanıma ekstra
Sarilale Brcavsr 33+2 haftalık hamileyim daha yıkanması gerekenleri yıkamadım bile bir başlasam ondan sonra çantayıda hazırlayacağım inşallah 😊
fatimahuseynova Brcavsr 32 de basladim anca yavas yavas yika utule❤anca doguma kada bitdi😂utu cok vakit aliyo ben tekim yurtdisinda yasiyorum diye🥺
Seymoshh Brcavsr 31+3 üm hazır benim çantam terlik ve pişik kremim eksik sadece ne kadar erken hazır olursa o kadar rahat oluyor
Brcavsr Sarilale bende daha hiç birşey yikamadm walla hurcta duruyor. Alınması gereken herşeyi aldım sanrm 🙂
Brcavsr Sarilale Bende daha yikamadm duruyor öyle erken diye yikamadm ama ne olur ne olmaz haftaya başlayayım madem
Zey-nepp Sarilale ilk bebeğin mi tecrübeli misin Bilemiyorum canim ama daha fazla bekleme bence sonradan o ütü işleri vs çok zor oluyor şimdiden yap derim
Brcavsr fatimahuseynova Bende ütü hiç sevmem komple yıkayıp ütüye bir kadın cagircam ama şansıma ütüm bozuldu🤣
Sarilale Brcavsr benim daha 1 2 parça almam gerekenlerden kaldı. Korse, 1 gecelik takımı, gögüs ucu kremi ve ana kucağı kaldı sanırım 😁 onlarda 1 2 haftaya alırım dedim. Yıkamayıda yarın yapsam çantayıda hafta içi hazırlarım inşallah 😁
Brcavsr Sarilale hadi inşallah :)) Göğüs ucu kremleri çok işe yarar mı bilemem ama biz kendimiz kantoron yağı yapıyoruz onu kullancam . Faydasını gören çok var aklında bulunsun belki alır faydasini görürsün aktarlar vs satıyor🙂
Seymoshh Brcavsr benim normaldede çok terliğim yok mecbur alacağım😅yoksa hastane için değil aslında.olsaydı iyi olurdu en dandik terlikler bile uçmuş
berfin_21 Brcavsr bebeğin tmmdr benimkilerin eksiği var şal almam lazım lahusa pedi almam lazım bir takım ayriyetten pijama takımı almam lazım
Cinarveannesi Brcavsr 30. Haftamda hazırladım valiz hurçlarıyla düzenleyip çantama koydum şuan 38+1 olduk eğilip kalkmada çok güçlük çekiyorum iyi ki hazırlamışım..
Brcavsr Cinarveannesi Bende 31. Haftaya girdim zorlanmaya başladım. Geçen haftaya kadar çalışıyordum ama şimdi bende iş yok birde grip mi oluyorum nedir fenalardayim kış gelse sıcaklar mahvetti 😭 Biraz kendime geleyim bende hazırlayayım madem yoksa kalkamicam😁
Brcavsr Sarilale Evet canm. Kıpkırmızı oluyor rengi. Biz onu dağlardan toplayıp zeytinyağında kavanozda 3 ay güneşte bekletiyoruz. Ablam baya faydasını gormustu doğumdan sonra . Bakalm bende denicem inşallah işe yarar🙂
Cinarveannesi Brcavsr valla Allah korusun yolda neler var onları da düşündüm erken doğum olur fln dedim ama iyi oldu şimdi zor bela kalkıyorum.
Sarilale Brcavsr aktarda satılan sizin yaptığınız gibi olmaz sanmıyorum ama denemekten zarar gelmez 😊
Eylem1- Brcavsr ben de çok severek kullanırım çok faydasını gördüm 🥰 sezeryan dikişleri içinde kullanılır mı sizce ?
Aslhn-06 Brcavsr 32 de hazırladım iyi ki de hazırlamışım 35 de hastaneye yatışım oldu 2 hafta yattım tüm eşyalarım yanımdaydı