minikumutlar Kızlar adetime bugünle beraber 3 gün var ve 1 haftadır beyaz akıntı geliyor böyle süt gibi kokusuz sol kasığıma arada bişey vuruyor geçiyor kuyruk sokumumda arada ağrıyo geçiyor sizce hamilelik belirtisi mi hamiş olanlar ??
hemsiree minikumutlar ben de sol kasık ağrısıyla anlamıştım 😊 ama test için reglimin geçmesini bekledim çünkü bir hayal kırıklığı daha yaşamak istememiştim
Dilan_bulut minikumutlar aynı belirtiler bende de olmuştu reglimi beklemeden normal test yapmıştım hafif silik çıkmıştı aynı gün içinde erken gebelik testi yaptım onda tam net iki çizgi çıkmıştı ertesi gün tekrar normal test yapmıştım emin olmak için ondada artık tam net çıkınca emin oldum 😀😀
H-26 minikumutlar canım benimde reglim gecikmisti ben kaste test yaptı dört tane ikinci çizgi hafih silik çıktı sonrada erken geblik testi yaptım ve ikinci çizgi köyü çıktı. Şuanda 37+5 günlük hamileyim doğuma az kaldı hamilik beritiside olbir garanti olsun diye test yap dedim canım
minikumutlar H-26 yaaa tabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🥰🥰 inşallah bendede bebiştendir bu akıntım ve ağrılar dualarınızda benide eksik etmeyin olurmu🥰🥰🥰
minikumutlar hemsiree 🥰🥰🥰 bende beklemek istiyorum aslında kaç kez regli öncesi test yaptım hayal kırıklığına uğradım hep
H-26 minikumutlar canım bekle bakalım reglin geciktigi zaman yaprsin kuzum tez zamanda Allah nasip etsin canım
minikumutlar Dilan_bulut hahahah kaç test üstünee insan inanamıyor değil mi😅😅yaaa inşallah bende hamişimdir canım 3 güncüğüm varr
ilaydaa61 Bence reglinin geçmesini bekle garanti olsun stres çok etkiliyor bence insanı İnşAllah gönlüne göre olur 😊
Dilan_bulut minikumutlar evet emin olmak istedim çünkü ilkinde çok hafif görünüyordu aynı gün içinde iki tane yaptım ertesi gün tekrar yaptım tam 3 test yaptım inşallah sizinkide vardır 🙏😀