incitanem16 Öğlen yemeği yiyebildim sadece onu da yarım yedim midem bulandı. Mide bulantısı yüzünden birşey yiyemiyorum ne yiyebilirim ağlıcam karnım da çok acıktı 🥹
nilsmomy incitanem16 makarna, haşlanmış patates, pilav, simit, tost,poğaça vs ben aylarca sadece bunlarla beslendim..çünkü bir tek bunlar iyi geliyordu.
tecrubesizanneadayi12 incitanem16 tuzlu kraker ve yeşil ekşi elma mide bulantısını kesiyor canım biraz onlardan atıştır ondan sonra belki biraz yemek yiyebilirsin inşallah
fatimahuseynova incitanem16 salata😭😭peynir salatalik falan boyle seyler midem bulananda yiyodum ben yada yagsiz seylerki midemi vurmasin
Fatma099 Ben de hiçbirşey yiyemiyordum sürekli bulantı kusma herşey kokuyordu kontrole gittiğimde doktorum bulantı için ilaç verdi prılam dr diye o kadar iyi geldi ki çok şükür herşeyi yiyebiliyorum şimdi
MucizeAnnesiiH incitanem16 çok ağladım acım ben birseyler yemek istiyorum diye 😂 cubuk krekerler baharatli olmasin ama peynirli olanda dokunmuyor yada tuzlu senin tercihin meyveli yoğurt patates haslayip uzerine sarimsakli yogurt yada makarna baharatsiz kesinlikle. Birde sabah uyandiginda ac karnina bir tane kuru fasulye at agzina 10 dk dur oyle ye mide bulantini aliyor bende işe yaramisti bir dene istersen
Soruyorumm incitanem16 sabahları aç karnına üç dört tane kuru fasulye yutmak kesiyor diye duymuştum mideyi yatıştırıyormuş belki işine yarar
incitanem16 Hepinize teşekkür ederim anneler tavsiyelerinizi denicem 🌸 patates haşlıcam umarım yiyebilirim