Angelmom_ Kizlar etsiz cigkofte yiyorum nerdeyse haftada 1 canim cok cekiyor zararli diyenler var ya napmaliyim yemeden duraniyorum etsiz cigkofte zararlimidir ne gibi zarari olurki
bebegimveben35 Angelmom_ 37.haftadayım canm ilk zamanlar bende çok yiyordum bi sıkıntı olmadı sonradan tiksindim çok yeyince 😂
Busenurrr97 mysweetbabyy çiğ köfteden bahsetmiş kadın çok pahalı birsey değil yapılmayacak yada ulasilmayacK birseyde değil boş boş duyar kasmayın…
birmeleginannesiiii Angelmom_ bir çiğköfte bağımlısı olarak söylüyorum, etli olmadığı sürece hiçbir şey olmuyor, bulgur sonuçta. Biraz şişirebilir mideni o kadar😅
_ipek_Ayaz_ Angelmom_ Ben hep yiyorum hazır değil ama etssiz yiyorum ne zararı olacak hazır etli olanlar zararlı
mysweetbabyy Busenurrr97 boş yere mi belki köydeyim imkan yok belki sağlığım el vermiyor yapamıyorum bence siz bu kadar anlayissiz olmayın kac defa yazıyorlar başlığa yiyecek yazmayın diye çok mu zor
Busenurrr97 mysweetbabyy gidip alabilir eşiniz sizin için bu kadar abartmayın ys her hamile her istediğini yiyemiyor ayrıca abartmayın şu hamileligi
mysweetbabyy Busenurrr97 işinize bakın eşime iş öğretmek yerine herkesin eşi yanında mı boş yapmayın gereksizsiniz engellemek en güzeli sizi
Busenurrr97 mysweetbabyy gerizekali senin hayatını nerden bileceğim ben eşime akıl öğretme falan belli ki çok yalnızsın ve hırsını bizlerden alıyorsun satasacak yer arama hadi hoştt