Berdenigus Merhabalar, 25.haftalık hamileyim. 2-3 gündür idrarımı yaparken köpük köpük oluyor. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi? Herhangi bir yanma ağrı koku yok. Başına gelen var mı? Yardımlarınızı bekliyorum 😞
Cemrenin_annesi80 Berdenigus 38+2de kopüklenme vardı internete bakdim gebelik zehirlenmesi yazıodu ertesi gün kadin doguma gittim belirttim durumu tahlil istedi ve yoğun şekilde Protein kaçağı cikdi o gün sezaryene alınmıştım bence hemen git
Selamcanim Berdenigus dalga geçmek için demedim ha yanlış anlamayın. Ama normal çiş köpürür ya ondan dedim ben. :) İnternete bakmayın siz. Doktora gidin isterseniz bi. Protein kaçağı ile denk gelen varmış. Allah korusun bebeğinizi. ❤️
Berdenigus Selamcanim idrar yolu enfeksiyonu vardı bende, netten bakınca sonuçlarına çiştir köpürür moduna giremiyosunuz malesef.
Berdenigus incitanesi_ idrar yolu enfeksiyonu vardı bende, netten bakınca sonuçlarına çiştir köpürür moduna giremiyosunuz malesef.
incitanesi_ Berdenigus ben durumu bilmediğim için yorum yapmadım. Arkadaşın cevabı komiğime gitti. Sizi etiketlemedim zaten. Dr da değilim açıkçası, netten de hastalık araştırmadim hiç. Fikrim yoktu size yazmadım yani. Sorun varsa geçmiş olsun 🙏
Cemrenin_annesi80 Berdenigus teşekkür ederim 1 bucuk yıl oldu o zaman ben yoğun bakımda kalmışdim 2 gün tansiyonda yuksekdi çocukda bişey yokdu çok şükür şimdi ikinci olmak üzere az kaldı gene korkuyorum yoğun bakım felan olur diye bence sen git ama bana demislerdi gelmeseydin çocuğa yada snaa bişey olabilirdi diye git için rahat etsin
Berdenigus Cemrenin_annesi80 evet bende şuan hazırlanıp gidiyorum bende, çok teşekkür ederim geri dönüş için allah razı olsun
Brckk Berdenigus aynı durumu bende yaşadım ama bı ara BT hcg yükselince idrar köpürür hatta hamilelik belirtisi olabilir diye okumuştum o yüzden önemsemedim, size ne dedi doktor