Dilarac Saçımı kestireceğim ama cok kararsızım pişman olurum dşye siz kestirdiniz mi kısa saçın rahatlığı da güzel ya
Sleepless_Mother Dilarac baya uzundu benim kestirdim valla omuzlarimdan kısa yaotim baya rahatım ilk defa pişman olmadım 😅
_ozlmm Dilarac Hamilelik dönemin de kestirmedim ama üç dört sene hep kısa kullandım ve çok rahat ayrıca daha hacimli daha bakımlı duruyor benim çok hoşuma gidiyor yaza doğru kestiricem yine 😂
Sare_benan Dilarac 1 hafta oluyo keseli uzundu baya ama pişman olmadım duştan kısa sürede çıkıyorum başım ağırmıyo rahatladım 🌸
durumoms2 Dilarac kısa da kullandım daha önce ama uzun sevenlerdenim canım ☺️ sıcakta sıkıyor uzun saç ama sürekli toplu tuttum bu yaz kışa rahatım artık 🤗
_ozlmm Dilarac bende hurafe olduğuna inanıyorum da saçlarım boyalı idi aktı az daha aksın diye bekliyorum kesince boya kalmasın diye 😂😂
A_syma Dilarac 27 yasindayim 1 kez cok kisa kestirdim. Ve cok pisman oldum😂 Cok uzun sacim ,uzun seviyorum. Kapaliyim ama kisa sevemiyorum. 2. Cocuk geliyor kestirirmyim bilemiyorum. Bi deli cesareti gerek o anda belki sonra pisman olurmuyum kesin olurum 😂
Bebisinannesi23 Dilarac valla ikisininde kullanıyorum. Şuan saçım uzun . Uzun saçtan sıkılınca kestiriyorum. Sonra bidaha uzatıyorum 😄 saçım yaa çok uzun olur yada omuz üstü olur arası hiç olmadı 😀
mavipapatyaa Dilarac kendimi bildim bileli hep belimde. Omuzlarda kestirmek istedim ( bir anlık cesaret ile ) eşim asla dedi geldigin gbi saçım saçım agliycaksin bide kaynakla ugrasicaksin dedi wazgectim😂😂😍