Semakzm_ Ya neden hep böyle oluyor neden hep olmayan şeyler canımız istıyor nerden bulucam ben mandalina 🥺🥺
Eldgrn Semakzm_ canım satiyorlar artık zamanı yaklaştı ya araştır biraz benim de ne zamandır istiyordu aserme değil annem pazara gidince bulmuş yeşil tam istediğim gibi almış hemen pazar falan varsa bakım bulursun
Rapunzelinanasi Semakzm_ bazı marketlerde/manavlarda yeni yeni çıkmaya başlamış aslında ama tadı var mıdır bilemiyorum. Bizim arka sokakta gördüm ben de iki gün önce çok şaşırdım hatta 🤷🏻♀️
Ela344 Semakzm_ kuzum manav da falan var mı bilmiyorum ama trendyoldan bulabilirsin ben ordan alıyorum ☺️
hemsiree Semakzm_ internetten al kız satıyorlardır eminim. ben mart nisanda erik diye ölüyodum çiçek sepetinden falan aldım 5 tane eriğe 90 100 lira veriyodum 🤦🏼♀️
Arife2736 Semakzm_ bende istemiştim ama malasef şuan turuncu olandan yok yeşili çıkmış ama benim canım turuncu olanı istemişti gerçi şuan geçti yiyemedim
Merinosunannesii Semakzm_ yine yenecek birşey şükret sabun aletmişim hamileyken ve gerçekten yedim dayanamadım günlerce tuttum kendimi 1 hafta dayanabildim
aogoya Semakzm_ yaaaa bulamazsam yaz mutlaka pazartesi günü kargolarım 🥰🥰 yeşil mandalina buldum geçen manavda
Aselinannesi3 Semakzm_ Bana da oldu canım geçenlerde. Eşim mandalinalı soda almıştı bir nebze içim rahat etti tadını alınca😂