ikizlerimveannesi BeyzZaA bir kere ödeme yaptıktan sonra on gün içinde istediğin kadar gidebilirsin hiç ücret ödemiyorsun kontrol olarak geçiyor ama tahlil falan olursa onun için tabi ekstra ödeme olur
YagizAsyaMom BeyzZaA ultrason anda girebilirsin sonuçta gösterebilirsiniz başıma böyle bir şey geldi ortalığı ayağa kaldırdım ben para veriyorum öpücük değil dedim 🤣🤣
Gmzomr BeyzZaA canım kontrolden sayıldığı için ödeme yapmıyorsun benim doktorum kontrolum de çatı muayene mi bile yaptı ama yine de hastaneyi arayıp ödemeyle ilgili bilgi alabilirsin
Marbled BeyzZaA gittiğiniz günle beraber 10 gün içinde giderseniz ödeme yapmıyorsunuz ama kan alma tahlil nst den ücrwt alınıyor.her ne olursa olsun 10 günde bir muayene ücreti ödemek zorundaymışız😒
Elfsr12 Benimse başıma aynı olay geldi ama doktorum bana 7 gün içinde gel muayene ücreti almazlar dedi çalışan birine sordum randevu olarak biraz zor sıra alırsan ücret ödemeden bakılırsın dediler.
nesli2018 BeyzZaA ilk 10 gün kontrol süresi diye geçiyor. gittiğiniz gün dahil 10 gün kontrol süresinde sayılıyor. Ben randevu alırken kontrol randevusu almak istiyorum diyorum çağrı merkezine, o şekilde randevu veriyorlar ve gidince para ödemiyorsunuz.
Rumeysilam BeyzZaA 9 gün içinde bir muayene(ücretli) bir kontrol(ücretsiz) böyle geçer canım. Bu her özel hastanede böyledir. Sadece gün bir iki oynar belki ama kontrol günü içerisindeyseniz ödeme yapmayacaksınız😊
Papatyamoms BeyzZaA neredeyse her özel hastanenın bu sekılde benımde oyle 10 gun de 2 3 kez gıttgım olmustur sonuclardı tahlıldı vs ayrı ayrı gunlerde hıcte bırsey uyduramıyolar malesef