ayss-12 Benim bacalarımda yeni fark ettiğim selülit oluştu 32+5 gebeğim çok üzülüyorum yaşayan var mı nasıl geçiyor yaşım henüz 24:(
Baliminannesii ayss-12 bende oldu canım hamılelıkte doğumdan sonra bir şekilde geçirmeye çalışacam inşallah
DidemDnnz ayss-12 selülit kadın bedeni için gayet normal bir şey. Medyanın ve kozmetikçilerin dayattığı bir algı selülitsizlik. o kremlerin vs de zerre faydası yok hepsi para tuzağı. Güzellik algısı döneme göre değişen bişey eskiden kilolu kadınlar beğeniliyordu mesela şimdi 0 bedenler tv’lerde hep. Kendini üzmeye gerek yok bedenimiz sağlıklı olsun yeter,
Summerwine Selülit dünyanın en normal şeyi kendini sakin üzme.Zayif şişman hamile normal her kadında oluyor.Bol su iç,spor yapmaya çalış bir de doğumdan sonra şu at kılı fırçalar oluyor masaj için ben de alıcam onlarla masaj yaparsın azalır diye dusunuyorum
ayss-12 Summerwine evet kilomda hızlı artış olmadı aslında düzenli alıyordum teşekkür ederim biraz moralim düzeldi 🤍
limoncicegimFO ayss-12 cnm at kılı fırça ile fırçala bir de şekerli gıdaları tüketme yürüyüş yap geçiyor