Cansel2017 Mrb hamiş anneler detaylı ultrasyona giren var mı neler öğrendiniz detaylı ultrasyon veriyolar mi bebeğin yüzü belli mi cok merak ediyorum bnde giricm inşallah 1 ay sonra🤗
Baharshin Cansel2017 başından ayak parmağına kadar heryerini tek tek inceleyip söylüyor bebeği de net görüyorsun kime benzediğini bile anlayabiliyorsun 😍
Lizbonn Cansel2017 Uygun pozisyon ise güzel resimler yakalanıyor. Ben ilk gebeliğimde çok net fotoğraflar alamamıştım 1 saat bakılmasına rağmen. Şimdi 2. Gebeliğim bakalım bunda nasıl olacak 😬
Sevgi2565 Cansel2017 bende girdim detaylı ultrasona devlet Hastanesi’nde herşeyine baktılar çok memnun kaldım
Cansel2017 Ebrar_65 peki canm ücretli mi yani ben karamanda oturyorum orda olmadigi için Konya’ya yonlendiriceklerini söylediler 3 hafta sonra
Baharshin Cansel2017 evet veriyorlar bide dosya veriyorlar bebiş uyuyor olsa bile doktor ultrason cihazı ile bastırıyor uyandırıyor benimkini uyandirmisti o sekilde
Ebrar_65 Cansel2017 ben özel de takipli olduğum için özelde yaptım ama devlet Hastanesi’nde var mı bilmiyorum sen devlet mi yoksa özel mi takiplisin
hulyadmrll Cansel2017 ben de Konya da Seydişehirdeyim. Ahmet başaran a randevu alabilirsin özel muayene ücreti 400 TL
Lizbonn Cansel2017 Ay bence hic onunla alakası yok yemiştim ben ama düzgün 1 fotografımız anca olmuştu 😂