Busbuss12 Minikmom aynıymıs gunletimiz canım 40+4 üm beklıyorum ne sancı ne bişi sende nasıl ? Doktorun ne dedi
AyFa1608 Activemoms maşallah kız yaşına gelmiş 😂😂 ne kadar sürede gelmezse suni sancı veriliyor 41 de mi ?
Activemoms Minikmom benide çağırdı p.tesi de Allahım gitmek istemiyorum sıkıldım artık her hafta kontrolden
Sksjhsh Kızlar dr dan geldim 1 santim açılma var Pazartesi ye kadar bekyicez gelmezse suni alcam bebeğin kilosu 3800 3900 arası dedi ama bana cok geldi 10 gün önce 3300 demişti ne ara K kadar aldı anlamıyorum
Activemoms Sksjhsh plesanta ağırlığı suyun ağırlığı vs.. tahmini bi kilo aslında. Benimde ilk bebeğimde 3500 doğar demişti 2900 doğdu. Bunda da 3500 diyor hatta daha fazla doğar diyor ama sanmıyorum. Hepsi tahmini cihaz ölçümü olabilir sapmalar.
Sksjhsh Activemoms inşallah canım bilmiyorum ama eğer biraz daha beklersek bebek daha cok kilo alır da normal doğum olmaz diye korkuyorum Pazartesi konucaz son çare suni sancı
Activemoms AyFa1608 off sorma yaa çok sıkılıyorum artık. Bekle bekle Allahım diyorum hayırlı vakitte gelsin sağ salim ama çevremden de yoruldum sorup duruyorlar napim zorla mı doğurayım😃
AyFa1608 Çocuk baktı dışarda hayat kötü geçim zor çıkmak istemedi😂😂 Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin canım hayırlı ömrü olsun inşallah.
1birgun Bizde 40+2 yiz pazartesi bizde gitcez oğlumuz gelmiyor 😀 sunu sancı verir inşallah açılma fln olur