Aaaysee Benim ki tam olarak 🤢 bu maalsef…ne kahvaltı yapabildim ne başka bir şey başından beri ilk defa bu kadar kötü oluyorum. Ablam benim de 7.haftadan sonra başladı dedi e ben şimdi naneyi yemedim mi xhjdjdks siz de durumlar ne canım annelerim 💖🫂
Aaaysee MMelissaaa- ya bana da yazdı ama gece yatmadan önce kullan dedi siz de öyle mi yapıyorsunuz ise yarıyor mu
Buseyvz7 MMelissaaa- Banada Doktorum Gece Yatmadan İki Sabah Olursa 1 tane İçebilirsin Demişti Onun Sayesinde Çok Şükür Bulantılarım Kesildi Sadece Yogun Koku Yada Uzun Yolculuk Olmadı Sürece Hiç Bir Sıkıntım Kalmadı 😇
MMelissaaa- Aaaysee evet gece yatmadan önce 2 adet al dedi Ard arda. Eger sabah tekrar bulanırsa sabah da aç karnına al dedi günde 4 doza kadar çıkılıyor ama bana gece 2 adet yarıyor ertesi güne iyi oluyorum en azından yemek yiyebiliyorum
fatmaa37demi5 Aaaysee son zamanlar yine uyku bastırması son keyifli zamanlar bence. Sonradan uykusuz geceler başlayacak gibi çünkü 😬
Birgul Aaaysee bugün ki modum baya enerjik nasıl olduysa, temizlik yapıyorum deli gibiii 😀😀😀💃🏻💃🏻💃🏻😎🥳🥳