Meresss Minikcennetim hee anlammışım şaşırdım bi😅 evet 20 den sonra yavaş yavaş başlarsın almaya canım takılma hiç
Sksjhsh Minikcennetim canım yalan söylüyorlar ne alaka ben 1 kilo aldım onu da geri verdim 40 hafta 4 olduk ve bebek 3900 kilo dedi bende gram almadım aldırış etmeme sakın hep yalan
Selamcanim Minikcennetim Ebecim saçmalama deseydin. Kilo nerde faydalı olmuştu burda faydalı olsun. 37. Ye girdim. 5200 almışım sadece. Beni görse kfama sıkar heralde. 😂
Minikcennetim Selamcanim valla hiç demiyordu bu gördüğünde zayıflamışsın vs moral bozuyorlar başka bişey değil
limoncicegimFO Minikcennetim 21.haftadayim ben de 1 kilo felan aldım doktorum bişey demedi bana iyi almamışsın dedi bebek gelişimi iyiyse senin kilo alıp almaman çok şey değil önemli olan bebeğin kilo alması ve gelisimi
Minikcennetim Hamideersin bebek gelişimi iyiyse aldığımız ya da alamadığımız kiloya çok takılmamak gerek onu anladım 🤭
esraakpinar Benim doktorum ilk 5 ay kilo almayacaksın diğer aylar da birer kilo diyor😅 çocuğun gelişimi iyiyse bence sadece 1 kilo aldığın için çok mutlu olmalısın ☺️
cansualisa Minikcennetim Bnm doktorum her ay bir kilo almalısın en fazla diyor yarın 21 haftalığım 4 kilo almısım