Birsenvergili Kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim yatay pozisyonda daha dönmemiş 32 hafta da normal mi ?Bu arada merak edenler için söylüyorum herşeyim normalmiş bebeğim 2 kilo bana iyi geldi doktor da gayet iyi dedi 2 buçuk olsa yeter ideal kilo Doğum planlaması da yaptık Tekirdağ özel star medica da Doğum yapıcam Allah’ın izniyle 37 de çatı muayenesi yapıcak Allah’ın izniyle herkes bebeğini sağ sağlim alsın 💗
MerveBeyza Birsenvergili tam kaç kiloymuş canım bende meyveleri azalttım benimki bu hafta dönmüş 32+3 deyiz ama 36 haftaya kadar yer değiştirir sürekli diyo döner seninkide merak etme :)
Hannah Birsenvergili benim de 34 te döndü endişe yapmayın yürüyüş yapıyorsanız bi kaç haftaya döner inşallah 🧡 organik Hindistan cevizi yağı da iyi geliyor çatlaklara tavsiye ederim
Birsenvergili Yesimalmila Tek temellim inşallah döner bu arada bana esila çatlak bakım yağı ile lierac cream verdi Yağ uygun da çatlak kremi set halinde yazmış bana şimdi farkettim 250 lira yuh dedim ya
Yesimalmila Birsenvergili ben kullanmadım hic ve catlamadim 36 ya gircem bundan sonra catlarsam bilemem. benim cildim yumuşak ve yagli o yuzden gerek duymadım. doğal bitki yaglari kullananlarda var. ise yaradigini söylüyorlar arastir istersen gercekten cok pahalı.
NadireKocaYlmaz Canım bende 32 haftadayım bebeğim dönmüş artık ama son haftalarda dönüyor endişelenme Doğuma kadar elbet döner. Benim bebeğim de 2300 gram geldi doktor meyve yeme bebek iri olucak normal yapamazsın dedi meyve bebeğe kilo aldırıyormuş günde sadece 1 tane ve o da süt ya da yoğurtla yemem lazımmış ☺️
Birsenvergili NadireKocaYlmaz bende günde mesela 1-2 tane yerim de kilosu iyi dedi doktor endişe etmedim de çatlamadım ya şimdi aniden bi çatlar düzelmezmiş krem verdi ama çok pahalı ya
Fatmasnny Birsenvergili kremi eğer lierac verdi İse internetten almanızı tavsiye ederim. Eczanelerde aşırı pahalı çünkü. 2. Alışımda aynı paraya bir boy büyüğünü internetten almıştım.
Melikeznar Birsenvergili cnm bi insanın çatlayacağı varsa çatlıyor ben ilk günden beri hakiki zeytinyağı ve kantaron yağı kullandım 32.haftada çatladım verme o kdr para yazık günah
Birsenvergili Yesimalmila ya ben kremi zaten normal de hiç sevmem yani elime bile sürmem alırsam yağı alırım o 25 lira en azından
Birsenvergili Fatmasnny eczaneye sordum 250 dedi ya 200 ml falanmış ama bi krem sonuçta bu kadar pahalı olur mu ya yağı alıcam esila
Yesimalmila Birsenvergili ay bende aynıyım hic sevmem el kremi bile kullanmam esim de kutu kutu el kremi kullanir 😊 sevmiyosan muhtemelen alip kullanmican. hic alma o parayla bebisine biseyler alırsın😚
Fatmasnny Birsenvergili ben lieracı kullandım doktorum tavsiye etmişti. Çatlakları içeriden tedavi ediyor gibi birşey söylemişti.35. Haftam bitmek üzere hiç çatlağım olmadı. Ama bol su içmek vb, vücudada bağlı tabi. Tercih senin.
Birsenvergili Fatmasnny karnım gergin ama hiç çatlama Yok inşallah olmaz hep su içiyorum bol bol yürüyorum
NadireKocaYlmaz Duygu20 bende anlamadım canım tam 3 haftada 1 kilo almış gözüküyor eğer böyle almaya devam ederse 4 kilo olur sona doğru biraz tatlı Ve meyve işini kes dedi