Duyguugur Kızlar merhaba, bu haftasonu park yatak bebek arabası vs onları halletmeyi düşünüyorum biliyorsunuz fiyatlar her geçen gün artıyor. Park yatakta tavsiyeleriniz neler? Yatak dahil verebileceğim 2500 lira bütçem var daha uygun olursa neden olmasın
Dogukoo Duyguugur suan fiyatını bilmiyorum ama bi kaç ay önce 1900 e elele mandre aldım henüz kullanmadım ama açtım kurdum çok pratik kullanışlı genel olarak ta bana onu önermişlerdi uzun süre kullanabilirsin bende sana onu önerebilirim ki eminim burda herkes elele mandre yazacak yanında yatak hediyesi var ama ince yetersiz gibi geldi bana bi tanıdıgım kendi yatagını verdi 2. El alabilirsin sende ölcülerinde bulup
Alparslaninannesii Duyguugur ben bir ay önce 1500 tlye park yatak aldim salih bebeden geçen 1400 tlye de de araba aldim
ayla__ Duyguugur ben kanz in anne yani park beşiğini aldım çok beğendim şuan daha kullanmadık doğumu bekliyorum .
Mlkysf Duyguugur https://ty.gl/c6ungn92le bugün aldım bundan çarşıdan.Geldik kurduk prego zaten kalite bir marka anne yanı oluyor yanında ince yatagi da hediye gayet başarılı fiyatına göre.Ne istediğine bağlı birde ben mesela alt açma ve dönencesine gerek duymadım kullanışlı gelmiyor bana zaten 2.aydan sonra oyun halisina yatircam diye ekstradan 400 600 arası fazla vermek istemedim.Olmazsa olmazlarım arasında değildi
Duyguugur Dogukoo elele markasını herkes çok tavsiye ediyor İnternet sayfasından mı aldınız? Yada bu markayı satan yerler var mı
yagmurefe Duyguugur e bebek kendi markası var ben ondan düşünüyorum 1499 mu neydi fiyat iki kademeli alt açma uniteside var var üstünde alt kademede yandan fermuaar giriş de var
fs2015 Duyguugur 4 sene önce kızıma Pierre Cardin park yatak aldık kızım 4yasina kadar kullandı çok memunum sapasağlam duruyor şimdi nasip olursa oğluma kullanicam tavsiye ederim markayı
nevauraz Mlkysf bu basic modelin 8023 plustan ne farki bende bundan almayi düşünüyorum farkini anlayamadim
Deletedmom_7 Duyguugur fiyatı şu an ne kadar bilmiyorum ben indirimdeyken almıştım yoykonun anne yanı park yatağı çok memnunum
Mlkysf Duyguugur fiyatına göre kalitesi güzel canım kurduk şuan görüntü den memnunum kumaşı da güzel hışırtılı değil keten
mimar_anne https://www.hepsiburada.com/kanz-sleepy-side-plus-anne-yani-oyun-parki-70x110cm-p-HBCV00002BQBIR?magaza=Dizanor&url_src=ios-product-detail Kesinlikle tavsiye ederim ben bundan aldım her şeyi var içinde eksiksiz grisini almıştım o kalmamış sanırm kahverengisi ve siyahı kalmış