Umaykayran34 Selam anneler, Umay isminin önüne yada arkasına farketmez ikinci bir isim ariyorum. Birkaç fikir var aklımda ama size de bir sormak istedim. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden 🙏🥰🌺
mylittlebabym Umay devlet kuşu demek, Ece ise kadın hükümdar demek. Umay Ece çok uyumlu olur bence.🕊️
Asyabuse Umay zeynep koyan bir annemiz vardı doğumunu dört gözle beklediğimiz hala giriyor arada ben çok yakıştırmıştım 🌸
Elifderin34 koftepaddis bence de umay zaten tek başına çok güzel bir isim ekstra ikinci isme hiç gerek yok
Zuzuu86 Bence tek basına çok güzel öyle koymanı tavsiye ederim 🤗 ama illa iki isim istiyosan arkadaşımın kızının ismi Umay Asya
Umaykayran34 Çok teşekkür ediyorum hepiniz yorumlarina. Bende tek başına mı koysam yoksa ikinci bı isim olsami kararsız kaldım ama bilemedim. Umay koymak istememim sebebide eşinle ikimizin baş harfleri :) Sanırım tek başına daha anlamli ve güzel olucak. Teşekkür ediyorum hepinize 🌺
Umaykayran34 mylittlebabym ya hayirrr öyle değil tabikii 🤗 Umay Ece yi çok beğendim Bende Alin Umay yada Asel Umay düşünüyordum ama anlamı zaten çok güzel ki bizim için daha özel oyuzden tek kalsa sanırım daha anlamlı olucak. Fikirleriniz kıymetli 🥰🌺
Nur2031 Bende 2.isim olarak Umay koyacagim Eşimle sevgiliyken kızımız olsun Umay diye şarkı vardı onu dinlerdik o zamandan kızımız olursa Umay koyacağız diye kararlaştırdik . ama benm Alisya ismide hoşuma gidiyor onun için Alisya Umay diye 2 isim olarak kararlaştırdik