ZMM8888 [silindi] canım bnm ilk gebeliğimde iki adet 5 gün dondurulmuş embriyo transfer edildi ikisinde kalitesi aynıydı ama her ikisi de tuttu birinin kalp atışı oluşmadı kendiliğinden eridi. Ve çok şükür oğlum oldu şuan 4 buçuk yaşında. Bu sene Mart ayında yine iki embriyo transfer ettirdim kalitesi yine ayni 4ab bu defa tek tuttu. Çok şükür tutmuş sizinkide hayirli şağlıkla kuçağnıza almak nasip olsun inşallah bi kaç sene sonra yine yaparsınız enazından hazir embyolarınız var
[silindi] ZMM8888 inşallah canım tabi şükür ediyorum bitane tuttu 😍 sizin sorun neydi tüp bebek yaptırdınız
minipanda [silindi] ilkinin tutmama ihtimaline karşı öyle koyuyolar , sonuçta ikincide yada üçüncüde tutma ihtimlide var
[silindi] Busra40 bizde 2 gün önce 6 haftalık olduk 😍😍 inşallah keseyide görürsünüz Son adet tarihine göre gidiyor değilmi tüp bebek? Benim son adetim 29 Temmuz Transfer 18 Ağustos
Busra40 [silindi] yaa ne güzel 🥰 büyümüş bile🥰 benim de son adet tarihi 7 Ağustos transfer 27 Ağustos.😊
Busra40 [silindi] progestan fitil, prolutex, olsalar, estrofem bir de iki vitaminim var😊 zor geliyor iğneler ama banaa yaaa bitse keşke 😂
[silindi] Busra40 bende Estrofem sabah 2 akşam 2 Progestan 50mg kalçadan iğne Progestan sabah 2 akşam 2 fitil Oksopar karından iğne Folik asit , coraspin İğneler çok zor ya 😢 Allah’ım emeklerimizin karşılığını versin inşallah sağlıkla kucağınıza alalım 🙏🏻🙏🏻😍😍
Bebekdelisi [silindi] ben buna ek lutinus karından ek progestan prednol de kullandım bunlara ek cnm He bıde proluton deport iğne gün aşırı