Nesgul552 Merhabalar oksapar kullanan anneler size bir sorum olucak bende kan pıhtılaşması yok ama önlem amaçlı 34 haftam kadar hap sonrasında ise iğne kullanmaya başladım ve kndim veya eşime vurduramıyrım sağlık ocağına gidiyorum hergün ama haftasonu mecbur acile gidiyorum sorum şu Kİ hafta içi hep 1 buçuk 2 aradı gttim şuan da evim acile uzak eşim işte akşam vurdursam bi problem olur mu Kİ
Ahuum Nesgul552 1. Si oksapar akşam vurulmalı ve kesinlikle tok karnına olmalı. 2. Si normalde 1 de vuruyorsun ve akşam 6 gibi düşünüyorsun sanırım çok saat farkı var . Keşke kendini yapmaya alıştırsan . Ben koldan yapıyorum çok rahat
plntsy Nesgul552 problem olacağını sanmıyorum bende iş yerinde saat 5 vurduruyordum şuan akşam 10a falan kaydı hiç saati saatine yapmadım bir sıkıntımız da olmadı 39.haftadayız.
Nazlihatununannesi Nesgul552 içinizi ferah tutun saat farkı birşey olmaz 37 hft oldum çoktan bıraktım bile son 1 aydır düzenli bile olmuyorum 3-4 gün gün aşırı oldum bir ay içinde.Dr corasprin içiyorsan sorun yok demişti şimdi herşeyi bıraktım vitamin dışında 🙏🏼🥰
Nesgul552 Ahuum doktoruma sormak aklıma gelmedi ilk verdiği gün sağlık ocağındaki doktor saati saatine yaptır dedi ama akşam olmalı faln demedi hiç
Vera09 Ahuum ben doktora ve eczaneye sordum hiç tok yapılmalı akşam yapılmalı bişey demedi. Prospektüsünde de yazmıyor
isimsizzz Ahuum Canım tok olmalı akşam olmalı diye bi şey yok ,çok pimpirikli olduğum için yeminle en az 4-5 doktor ,4-5 acil çalışanı olmak üzere 10 kişiye sormuşumdur ,asla farketmez dedi hepsi 🌷🌷🌷
Serraee Ahuum neden aksam vurulmalı?Tok karnına olmasının sebebi nedir?İlk defa duydum.Böyle olsa bütün doktorlar hastalarını uyarmazlar mı?35. haftamdayım gebeliğin başından beri kullanıyorum saati saatine vurmadım coğu zaman bi sıkıntı yaşamadım.
Ahuum Serraee bende kendi kafamdan söylemiyorum , akşam olmasının sebebi benım gibi kanı gebelikte pıhtı atanların gece daha hareketsiz olduğumuz için en yoğun saatler. Ben 8 de yapıyorum doktorum 9/10 arası dedi. Diğeri tok karnına konusu Corasprin de dahil kan sulandıcılar kılcal damarlarda çatlak vs yapıyor özellikle mide bu sebebden aç karnına yapılmaz mide kanaması olabilir. Her yerden bakabilirsin
Nazlihatununannesi Ben hepsini bıraktım sonuçta doğuma yaklaştık kanın sulanmaması gerekiyor tabiki Dr na sor beni dinlemeyin