Benimennembirmelek Kızlar kış için dolmalık patlıcan kurutmak istiyorum ama ev şartları malum nasıl kurabilirim
Babylovebaby Benimennembirmelek canım kurutabildigin kadar kurut zaten iyice kurumuyor maalesef sonra dondurucuya kaldır biz öyle yapıyoruz😊
minik_koala_ve_annesi Benimennembirmelek kurutmayi bilmiyorum ama dolmalik biberi buzluga direkt attim cig den
eyoli Benimennembirmelek onu bilmiyorum canım. Bir kere denemiştim dışarı da kurutmayı olmadı küflendi hep
Benimennembirmelek Babylovebaby fırında mı yapayım acaba çünkü daha yeni evliyim suanki evimin balkonu yok kurabileceğim bı yer yok fırında olur mu acaba
Babylovebaby Benimennembirmelek fırında denemedim canm müsait odan varsa sofra bezi üstüne dizip kurutabilirsin camı aç gidip gelip cevirirsin canım tam kurumaz zaten en son buzluğa kaldırmadan biraz tuzda serpip kaldirabilirsin buzlukta birşey olmuyor biz hep böyle yapıyoruz maalesef nemden kurumuyor doğru düzgün
Babylovebaby Benimennembirmelek Benimennembirmelek kurutmalık seviyorsan patlican ve biberin yanında fasulyenin de kurutmasi da çok güzel oluyor canım hem kolayda kolay kurur tavsiye ederim😍
Benimennembirmelek Babylovebaby ev cnm fasülye hiç aklıma gelmemişti ama gerçekten kurusu çok güzel oluyo ama ben daha iki gün önce buzluğa koydum 20 poşet 🥰 patlıcanida İstanbul’da yaşıyorum kurutacak yer yok fırında yapsam olurmu acaba hiç denedin mi sen nasıl oluyor