Kızlar ben özelden takipliydim Ozaman şükür maddi durumumuz çok iyiydi halde aynıyız ama özelde doğum için okadar para vermekte istemedim evet aylarca özele okadar para bayılıp sadece doğum parasından korkmak baya saçmaydı ama kendi kararimla devlette doğum yapmak istedm yoksa ben özelde dogurcam desem zaten eşimde bsey demiodu ben aptallık ettim her neyse konuya giriyorum kızlar tam 39+5 de felan benm aşırı sırt ağrım oldu apar topar hastaneye gttm 5 cm sağ böbrek genişlemesi dediler ast alt degerlerim yukselmisti baya o yüzden acil şekilde doğuma alindim suni sancı ile ve 2. Günün akşamı artık açılmam sonunda 9 cm olmuştu ve doğum başladı işin tuaf tarafı şu ki doğuma 1 ebe 2 hemşire ve en garibi de bitane de temzilk görevlisi bı bayan abla girdi temzilk görevlisi de yardmci oldu doguma suyum geldi ama aradan 6 saat civarı bı süre geçmesine rağmen bebegim gelmedi bı turlu neyse sonunda küçük bey gelmeye karar verdi dogumum Basldi ikin saçları gözüküyo vs vs felan karnima asiri bastırılar altıma sprey sıktılar ve iğne yaptılar uyuşması için uyuştu evet ama tamamen değil makasla koyun keser gbi hart die kesi attı ebe altima içten dıştan derken baya dikişim vardi her goren sezeryan doğum yaptım saniodu Çunku desteksiz imkani yok yuruyemedim oturup kalkamadim ve bu iylesme sürecim tam 1 bcuk 2 aty kadar sürdü üstelik doğumdan önce yatisim yapılınca yeme içme yasak dediler ben artık gerçekten oluyodum çünkü dudaklarım bembeyaz oldu tır tır titredm açlıktan tanisyonum aşırı düştü bı anda (normal doğum yapicagm kesindi ona rağmen yeme içme yasak dediler en fazla becete ile agzimi islattilar ) dogumdan sonraki süreçte çok iyi ilgilendiler fakat o doğum anından hiç memnun kalmadım açıkçası