Hazalert Kızlar etsiz cigkofte yediniz mi? Cok canım istiyor ama sağlık ocağındaki hemşire kesinlikle yeme demişti aklıma o geliyor🥺
Betulhdvrd Hazalert valla ben yedim birkaç kez daha da yiyorum et olmadığı için bir tehlike oluşturacağını sanmıyorum şu an bile canım istedi 😂
GulserenKY Başlığa direk yazman doğru olmamış görüp de canı çekenler de olabilir. Evde kendiniz yoğurup yiyebilirsiniz aslında ne açıdan zararı varmis
Bnmv-1 Hazalert eğer dışardan yemeni önermiyorsa ben sana kolay tarif vereyim evde yap ye en azından aşermeni geçirir ben hep öyle yaptım daha sağlıklı oluyor ama dışardan da yediğim oldu tabi şuanlık bi sıkıntı yok
mercimeginannesiiii Hazalert 3 aydan sonra doğuma kadar sık sık yedim. Ama yanında verilen ıceberg, maydanoz bunları sirkeli suyla yıkayıp yedim.
Deletedmom_12 Hazalert valla baya yedim yaaa icinde kalmasin bi iki tane ye nolcak ki etsiz sonuctaaa.
Minianne04 Hazalert ben yiyorum daha dün yedim hatta 1 seferden bişey olmaz koca bebek çiğköfte dokunmaz 🤭
Siracinannesi Hazalert canım çekmişti oturdum yedim bişey olmuyor bebişim de gayet sağlıklı doğdu abartmadan ye bence 😂
Baymehal Hazalert ben şahsen hiç yemedim midem almadı zaten etsiz çiğköfte satılan bir sürü yer var onlardan bişey olmaz