Hlnhld22 Meraba ben 6 haftalik hamileyim ikizlerime ama aşiri bas agrisi halsizlik yasiyorum istahim yok kemiklerimde agri var resmen ayni seyleri yaşiyan var mi bana yardimci olun lutfen
Portakalcicegi Hlnhld22 bende 23+3 teyim ikizlerimle şuan çok sukur iyiyim ama o haftalarda bende kalkıp bir su almaya halim olmazdı, her sabah sanki akşamdan dayak yemişim gibi ağrı ile uyandırdım ama sonradan geçti şuan iyi hissediyorum.
Asel2520 Hlnhld22 bende ikiz doğum yaptım o haftalarda çok çok normal doktorum ikiz olduğu için daha fazla olur demişti ben mide bulantısından maf olmuştum
baby3_ Hlnhld22 ikizlerimde 10. Haftaya kadar bu şekildeydim resmen . Parol içtim. Acayip başım ağrıyordu
Btl7 Hlnhld22 bu haftalarda çok normal ikiz gebelik değil tek de olsa yine halsizlik ve baş ağrısı oluyor hormonal etkidir bir iki haftaya geçer inşallah bol su tüketin 🥰
Eylul10 Ben yanlış hatırlamıyorsam bi 16. Haftaya kadar falan baş ağrısı çekmiştim parolda çok etki etmiyordu alışmıştım yani. Sonra pat diye kesildi birden.
Hlnhld22 Umarim hemen kesilir cok kötü 😔 tup bebek tedavisiyle hamile kaldim iki gun once ikiz olduklarini ogrendim haftaya gel kalp atislarina bakalim dedim siz kacinci haftada duydunuz
Eylul10 Hlnhld22 canım cevap yazdığın kişiyi etiketle görmezler 😔 ben 5. Haftada ikiz olduğunu 6. Haftada da kalp atışlarını duydum aynı şekilde tedavi ile hamile kaldım 😊
Hlnhld22 Eylul10 uygulamayi yeni indirdim canim kusura bakma 😊 haftaya ins duyariz bu kadar aciya deger insallah
Hlnhld22 Umarim bende hatirlamam cok aci cekiyorum parol fayda etmiyor duş aldim yine fayda etmiyorr Eylul10
Sevvl Kizlar bende ikizlere hamileyim 8+5 9 haftaya giriyoruz çok şükür ne bulantı ne halsizlik ne başka bişey o kadar iyiyiyim ki 🙏
Sevvl Hlnhld22 inşallah kizlar birazda siz kendinizi etkileyin biseyim yok diyin bende tek olan uyku oda sorun gözükmüyor,😂
Hlnhld22 Sevvl hic bir is yapmiyorum ama 4 yasinda kizim var illaki ilgi istiyor oyun istiyor ilk kizimda boyle olmamistim simdi ikiz olunca daha bi zorladi sanirim