benimmdunyamm Kızlar ben 112 kiloydum hep 48 beden alıyordum pantolon falan üstüme de 3xl falan alıyordum doğumdan sonra 91 kiloya düştüm kaç beden almalıyım 90 kilo olanlar kaç beden giyiyorsunuz
TeoMom benimmdunyamm Kilon hangi bölgende çok ona bağlı canım değişebilir ama 90 kilo iken 2Xl giydiğimi hatırlıyorum
Rapunzelinanasi benimmdunyamm boy ve vücudun kilo dağılımı çok etkiler bu durumu bence denemeden riske atmayın 🙈
Ahsenmom benimmdunyamm Her 90 kilo aynı bedeni giymez. Alacağınız markanın beden tablosuna bakın ölçüm yapın evde kendinizi ona göre bedeninizi belirleyin
minikmucizemmmmmmm benimmdunyamm ben şuan 176 94 kg olmuşum canım xl oluyor bana ama boyun bedeninle uyumluysa olur 2xl da olabilir
AhseninAnnesii Valla ben 112 kiloyum 166 boyundayim alt bolgem var . Hani pantolon bedenim bu diyorum cunku bulamiyorum ya. Benim gibi alti genis olupta rahat bol uygun fiyatli pantolon bulan var mi. Ustumde 3xl veya 4xl oluyo
berceste5155 benimmdunyamm 164 boyum hamilelikten önce 89 kiloydum göğüslerim büyük göbeğim var bacaklarım zayıf üstte 2xl-48- 50 beden falan giyiyordum pantolonda kumaş 46 kot 36 giyiyordum kalıba göre bazen bir büyük bir küçük beden olabiliyor ama
AhseninAnnesii benimmdunyamm bol kesim kot ariyorum ben. Dar paca pantolonum veya kumas pantolonum felan var. Simdi kış geliyo o yuzden kot ariyorum ama dar olsun istemiyorum
benimmdunyamm AhseninAnnesii trendyola gir büyük beden pantolon yaz her çeşit çıkıyor 50 bedene kadar var