Esrauysal Arkadaşlar ya aranızda decavit kullananlar var mı, ben bu hapı bir türlü içemiyorum ne yapacagim bilmiyorum yahu 🤦♀️
geyiksaniye Esrauysal ben 7 aydır kullanıyorum basta içtiğimde agir gelip kusturuyordu o yüzden gece yatmadan önce içip sağ tarafıma yatıp kusmami engelliyordum. Ama sonradan agir etkisi geçti şuan gün içinde rahatlıkla icebiliyorum. İçinde çok vitamin var bence için
Esrauysal geyiksaniye kız bacım doğurana kadar mı içeceğiz ben belki geçici biseydir diye kendimi şey yapıyordum 😂
bebegim2023 Yalnız değilsin nerdeyse 5 aylık olacağım hala içmekte zorlanıyorum valla 2 bölüp içiyorum her içişimde işkence ile içiyorum yA 😬😅😅
Esrauysal bebegim2023 bende öyle yapıp içiyim diyorum ya gidiyor geri geliyor hap yemin ederim bak 😂😂
Eren_umay2 Esrauysal bende kullanıyorum bu ay yeni başladım kocaman hap yutarken zorlanıyorum ve mide bulantısı yapıyor bende
bebegim2023 Esrauysal anlıyorum seni aynı şeyleri bende çoğu kez yaşadım ziyan ettiğin hap bile oldu ama zorla içmek zorundaydım tekrar içmek için çabalıyordum içmediğim gün olmadı bebişlerimiz için mecburuz içerken hap içiyormuş gibi düşünme 😅 kendi kendine şeker içiyorum die düşün yoksa içmek çok zor oluyor ben öyle yapıyorum 😀😀
Eren_umay2 Esrauysal içinde çok vitamin var diyorlar bebeklerimiz için kullanacağız mecbur . Günde 1 defa en azından 😳🥰
Haticeeklyc Ben 8.aydayım 34 haftalık ☺ 6 ay kullandım son 1 ayda vermedi doktorum balik yağı ile tek devam edeceğiz dedi. 1 aydir kullanmıyorum 😊
Sarahh Esrauysal evet aynı decavit gibi . Aslında bana zor gelmiyor yutmak , ilaçı ağzınıza koyduktan sonra ağzınızı suyla doldurub birlikte yutun
Eyll06 Esrauysal decaviti içemiyosan damla iste doktorundan agızdan damlatıyosun Bende damlayı kullanamadım mesela mıdem bulanıyordu decavite gectım 3 aydır ilk zamanlar kırıp ıcıyordum artık alıstım kırmadan ıcıyorum her kahvaltıdan sonra tok karnına
Esrauysal Eyll06 decaviti damla olarak mı veriyor yani kuzum bana ayrı bir damla daha verdi, olurmu öyle desem ya gerçekten
Mahinur_2 Esrauysal uzun bir süre kullanılıyor canım ayrıca decavit pronotal kullanmak gerek doktorum özellikle söylemişti sadece decavit yazan değil dikkat edin lütfen
Eyll06 Esrauysal decaviti d vitamini olarak veriyo damlayıda d vitamını olarak verıyo soyle doktora hap ıcemıyorum damla yazın de